Termékpiac hírek

Vízálló utazótáska

Vízálló utazótáska
A mormota.eu webáruház üzemeltetői otthonosan mozognak a túrafelszerelések piacán, hiszen 15 éve követik folyamatosan figyelemmel az outdoor cégek termékfejlesztéseit, szaküzletük kínálatát is ennek megfelelően állítják össze.
A világ bármelyik repterén jársz a hozzáértők elismerő pillantásaiból fogod érezni, hogy jól választottál, amikor a The North Face Base Camp Duffel utazótáska mellett tetted le a voksodat. Nem meglepő, ugyanis ezt a táskát valóban hosszú utazásokra tervezték. Íme három különbség, hogy miért a Base Camp Duffel az utazók leghűségesebb társa világszerte.


túra

The North Face Base Camp Duffel XL vízálló utazótáska


Feneketlen.
Igényeidnek megfelelően 25-42-70-90-140 literes kiszerelésből választhatsz. Meg fogsz lepődni a bepakolás közben, hogy mennyi ruhát, és felszerelést képes elnyelni akár egy közepes méretű Base Camp Duffel is. Ha pedig ki kell keresni valamit menet közben a reptéren: nem probléma. Kialakításának köszönhetően akár a legaljáról is kényelmesen előkaphatod a kedvenc könyvedet még a felszállás előtt.

 

 

vízálló utazótáska

 

A BC Duffel bírja strapát


Tartós.
Jogos a fenntartás, hogy a reptéren nem fognak kesztyűs kézzel bánni a csomagoddal. A BC Duffel bírja strapát. Laminált nylon anyaga nyúzható, pántjai erősek. A The North Face Base Camp Duffel táskád garantáltan egyik részét sem fogják szétszakítani a légítársaságok "finomkodó" munkatársai.

 

 

túrázás

A vízálló utazótáska hátizsákként is hordható


Praktikus.
Jól rendszerezhető. Belül hálós zsebek fogadják a kisebb holmikat, fő tárolórészével pedig szabadon gazdákodhatsz. Az oldalsó pántok stabilan tartják, szükség esetén sűrítiki is a csomagodat. Hordhatod a kezedben, keresztben a válladon, vagy akár hátizsákként is, ha már végképp' nincs több szabad kezed.

 

 

Forrás: mormota.eu
Mormota Túrabolt
info@mormota.eu-bv-

További termek hírek: termekpiac.com