Termékpiac hírek

Vízálló fényképezőgépek

Vízálló fényképezőgépek
Melegben fotózz a víz alatt! Mi sem egyszerűbb, hiszen a fotostop.hu kínálatában vízálló fényképezőgépeket is találunk.
Szabadidős kalandorgépek már 27.665 Ft-tól!

Ennek a kategóriának a megjelenése előtt sok problémát jelentett hobbifotósok számára az extrém körülmények közötti fotózás. Kajakozás, vadvizi evezés, búvárkodás, síelés vagy csak egy egyszerű vizparti fotózás esetén is óriási előny a fényképezőgépek vízállósága. Egyes modellek akár 10-18 méterig is vízállóak. Síelés közbeni fotózáskor több esetben megadták magukat a normál körülményekhez tervezett kamerák míg a szabadidős kalandor gépek -10C fokig is garantáltan működnek. Másik fő elönye az ilyen kameráknak az ütésállóság: Az 1-1,5m-ről történő leejtés maximum esztétikai problémát okozhat, de nem hiúsítja meg a további fotózást.

 

fénykép

A Nikon Coolpix AW 110-es as modell


A Nikon Coolpix AW 110-es as modell a beépített GPS + világtérkép segítségével az elkészült fotókat GPS kordinátákkal látja el valamint a saját mozgásunkat is naplózhatjuk vele még akkor is ha éppen nem készítünk fotókat. Akár azt is megmutatja utólag, hogy hol sikerült horogra akasztanunk életünk legnagyobb halát. A wifi segítséhgével azonnal áttölthetjük a képeinket okostelefonunkra és továbbküldhetjük ismerőseinknek, vagy megoszthatjukőket a világhálón. A 18m mélységig vizálló kamerával könnyűbúvárkodhatunk is mivel a mozgatásos vezérlés révén akár egy kézzel is használhatóak a gép legfontosabb funkciói. Természetesen a fényképezőgép full HD videózásra is alkalmas sztereo hanggal. Az elkészült képeket a kitűnő minőségű OLED kijelzőn nézhetjük vissza.

 strand kamera

Nikon Coolpix S31 fényképezőgép


Egy igazi strand kamera a Nikon Coolpix S31 fényképezőgépe ami már 5 méter mélységig vizálló és LI-ion akkuval működik. Ezt a gépet kedvező árfekvése és egyszerű kezelhetősége teszi vonzóvá.

Az OLYMPUS TOUGH TG-320 3 m mélységig vízálló, kék színben kapható. Természetesen ez a kamera is ütésálló és -10 C fokig fagyálló.

 


vízalatti fotózás

LIQUID IMAGE "EGO" 727 WIFI Akció kamera


Újdonságok: a Liquid Image Extrémsport-kamerák

Újabb neves gyártó, az amerikai Liquid Image termékeivel bővítettük kínálatunkat. A manapság rendkívül népszerű akció-kamerák segítségével egyszerűen megörökíthetők a legjobb pillanatok. Elsősorban extrém sportolóknak ajánljuk, de használhatók motorozáshoz, kerékpározáshoz, természetjáráshoz és bármilyen más szabadidős tevékenységhez.

A fenti fényképezőgépeket és kamerákat általában folyamatosan készleten tartjuk de igény esetén akár más vizálló (Olympus, Fujifilm, Panasonic, Canon, Polaroid, Liquid Image) kalandor kamerát is be tudunk szereni.Forrás: fotostop.hu
Fotóstop Kft.
+36-82 / 510-403
info@fotostop.hu

 

 

-bv-

 

További termek hírek: termekpiac.com