Termékpiac hírek

Ultra gyors, ultra vékony - Ultrabook

Ultra gyors, ultra vékony - Ultrabook
Az Ultrabook egy teljesen új mobil kategória,amelyet az Intel ihletett, és amely a laptopok legjobb tulajdonságait a tabletek legjobb tulajdonságaival ötvözve kompromisszumok nélküli élményt nyújt.
Csak az Ultrabook biztosítja egyszerre az alábbi előnyöket:
-Teljesítmény, amely lépést tart Önnel: igazi PC-s teljesítmény az Intel Core processzorcsalád jóvoltából
-Ultragyors reagálás: pillanatok alatt üzemkész, nem kell várni rá
-Hosszú akkumulátoridő: több órán át működik, napokig készenlétben áll
-Beépített biztonság: gondoskodik a személyes adatok védelméről
-Mindez egy ultrakarcsú, kissúlyú eszközben.

számítástechnika
Acer ultrabook


Acer ultrabook
Az Aspire S sorozat penge vékony és pehelykönnyű, csupán 13 mm (0.51") vékony és kevesebb, mint 1,4 kg -- igazi élvezet hordozni. A forradalmi kijelző technológia jóvoltából a 13,3" keret integrálva van, így a fedél egy harmadával vékonyabb lett, míg a beépített, szuper-könnyű lítium-polimer akkumulátor formája egyedi, pontosan illeszkedik a vékony házba. Az alumínium/Mg-Al ház karcsú látványt és érzetet is nyújt, miközben megvédi az LCD-t és az Aspire S sorozat extra erős és strapabíró lesz tőle.
Asus ultrabook
A ZENBOOK kialakítása olyan, akár egy óraműé: mindössze 3 mm vastag elöl és 9 mm hátul. A kivitel pengevékony éleket és egy lekerekített központi részt egyesít, amelyek egyszerre praikukusak és vonzók - azon túl, hogy befoglalják a nagy teljesítményű központi feldolgozó elemeket, a dizájn teljesen egyedinek néz ki. A szépséget és az erőt egyesíti tökéletes egyensúlyban és harmóniában.

 notebook

HP ultrabook


HP ultrabook
Hihetetlenül vékony. Ultravékony. Kompromisszummentes akkumulátorral. A HP Ultrabookkal akár 9.5 órán át dolgozhat feltöltés nélkül, így egy egész munkanapra elegendő energiája lesz.
Lenovo ultrabook
Fontos a különleges design, az ultra-mobilitás, és az intelligens technológia a notebook választásnál? A megfelelő választás az U sorozatú Ultrabook -ok amelyek hihetetlenül vékonyak, amelyek élvonalbeli teljesítményt fokozó funkciókkal, és hosszú akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhetnek.
Samsung ultrabook
A Samsung Notebook elegáns vonalai, prémium minőségű külseje és megjelenését megkoronázó kecses oldalívek rabul ejtik a tekintetet. A letisztult részletek azokat a természetes, áramló vonalakat és építészeti íveket idézik, amelyek az innovatív designt ihlették.

 Vaio számítógép

Sony ultrabook

 


Sony ultrabook
A VAIO számítógépek legfontosabb elemei a Japán középső részén található Nagano Tec üzemében készülnek. A tervezők és az elektronikai mérnökök a fejlesztés minden egyes stádiumában együttműködve új termékek létrehozásán és tesztelésén fáradoznak. Ez az innovatív tervezési folyamat és az szigorú minőségellenőrzés teszi a VAIO készülékeket egyedivé és különlegessé.

Toshiba ultrabook
A világ legvékonyabb, legkönnyebb Ultrabook számítógépe, az elegáns megjelenésű, új Portégé Z830 nem arról szól, hogy mit vettünk ki belőle, hanem arról, amit beletettünk. Többé nem kell miniportokkal megelégednie. Tervezőink a maximális kényelemért dolgoztak: teljes méretű portokat és nyílásokat integráltak a laptopba. A teljesítmény terén sem ismertünk kompromisszumot: a második generációs Intel Core processzorok és a nagy teljesítményű SSD meghajtó különlegesen gyors rendszerindítást és alkalmazáskezelést tesznek lehetővé. A rendszer hatékony védelméről pedig a magnéziumötvözet ház és a méhsejtszerű belső elrendezés gondoskodik.

 

Forrás: notebook.hu

notebook@notebook.hu

Telefon: +36 1 555 2888

 

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com