Termékpiac hírek

TickLess Adult ultrahangos kullancsriasztó

TickLess Adult ultrahangos kullancsriasztó
A hordozható ultrahangos kullancsriasztó készülék speciálisan emberi védelemre lett kifejlesztve. A temrék most akciósan megvásárolható az elektromoscsapda.hu webáruházban.
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen, nem tartalmaz sem vegyszert, sem illatanyagot. A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló 40 kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távoltartja az élősködőket az embertől 3 méteres körzetben.


kullancsriasztó

A készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki és tesztelte


Ultrahangos kullancsriasztó készülék felnőttek számára, bármely szabadban végzett tevékenységhez. A kiváló hatásfokkal működő termék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. Változó frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat - távol tartva illetve kényszerítve azokat az embertől való eltávolodásra.


Használat:

Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához.A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi.Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol. A TickLess Adult-ot a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral a ruházathoz kell rögzíteni ügyelve arra, hogy a hanghullámokat áteresztő rácsot ne takarja el. Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt - így abban a nedvesség nem tesz kárt. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.


Terhes nők, kisgyerekek, idős és beteg emberek számára is veszélytelen!

A készülés hatásfokát csökkenti, ha zsebbe vagy táskába teszi. Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 %-os védelem.

Vízzel való érintkezés után a készüléket ki kell szárítani

Méret: 6 x 2,7 x 2,1 cm (Kb. mint egy kis kulcstartó)

 


Forrás: elektromoscsapda.hu
Pann-Tox Kft.
info@elektromoscsapda.hu

 

 

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com