Termékpiac hírek

Thule Professional - hatékony csomagszállító rendszer

Thule Professional - hatékony csomagszállító rendszer
A Thule Professional - egy hatékony csomagszállító rendszer a világ vezető tetőcsomagtartó gyártójától. Ez a sokféleképpen alakítható rendszer tökéletesen alkalmazkodik a mindennapok elvárásaihoz.

A rendszer minden eleme, az anyagválasztást és a termékskála kialakítását is beleértve alapos fejlesztési eljáráson esett át, hogy alkalmas legyen az erős igénybevételre. Az eredmény egy különösen jól variálható rendszer, amely hosszú időn keresztül biztonságosan és könnyen kezelhető, speciális igények esetében is.

 

 

szállító rendszer

Thule csomagtartó

 

Az alapok a Thule Professional csomagtartónál kezdődnek. Egy dinamikus rendszer az Ön professzionális szállításához. Egy csomagtartó szett az alábbi hármas egységből épül fel:
-Aerodinamikus kialakítású, nagy teherbírású rúd. Alacsony légellenállással üzemanyag megtakarítást tesz lehetővé és erősíti vállalkozásának professzionális jellegét.
-Autójához legjobban passzoló talpkészlet. A kialakítás során fejlett műanyagok és erős alumínium felhasználásával sikerült hosszú élettartamot és teherbírást létrehozni.
-Autó specifikus kit. A tökéletes illeszkedést és megfelelő esztétikumot biztosítja gépjárművének.

 

professzionális szállító rendszer

Thule roló


Thule roló
Eshet az eső, vagy tűzhet forrón a nap, a Thule professional rolói megvédik önt az időjárás viszontagságaitól. Tetőcsomagtartójára könnyedén felszerelhető, majd amikor az idő rosszra fordul, egyszerűen csak kihúzza és máris fedett helyen tudja folytatni munkáját. A rolót a tetőcsomagtartó szélére az autó hossztengelye mentén kell felszerelni. A szerkezet ellenálló, könnyű alumíniumból készül, stabilitását az első profilhoz csatlakozó rögzíthető lábak fokozzák. A legtöbb kisteherautóhoz tökéletesen illeszkedik. Lábait a 347-es adapterrel az autójához rögzítheti, így még nagyobb stabilitás érhető el. A roló 2,6 méteres hossztól egészen 3,5 méteres hosszig érhető el. Extra tartós laminált PVC-ből készült vászna természetesen az erős UV fénynek is ellenáll.

 

létra

Thule létraszállító rendszer


A Thule létraszállító rendszere egyszerűvé, gyorssá és ami legfontosabb, biztonságossá teszi a létrák fel és levételét kisteherautója tetőcsomagtartójáról. Különleges, innovatív rendszere rendelkezik egy csúsztatható funkcióval, mely segít létráját megfelelő pozícióba helyezni csomagtartó tetején, valamint egy billenő funkcióval, ami kényelmes magasságba süllyeszti a tartó egységet, hogy a fel és lerakodás ne legyen többé gond.
Biztonsággal rögzítheti létráját még akkor is, ha teherautója magas ahhoz, hogy kényelmesen elérje annak tetejét. Mindössze néhány másodperc és indulhat! Egyedi kihúzható és billenő funkciójának köszönhetően nem a tetőn kell a rögzítést elvégezni, hanem az autó oldalánál kényelmes magasságban. Létrarögzítő rendszere erős, széles gumipánttal szorítja le a létrát. Ellenálló alumíniumból készül, teherbírása pedig az 50 kg-ot is eléri. A csomagban talál egy adaptert (TH 310), mely segítségével rögzítheti létráját akkor is, ha a rögzítő gumipánt nem éri el a létrafokot.

 

 


Forrás:autos.bolt.hu

HEKKI Kft.

info@autos.bolt.hu

 


-bv-

További termek hírek: termekpiac.com