Termékpiac hírek

Szemkörnyék ápolók

Szemkörnyék ápolók
BIOLA Natúrkozmetikai Kft. Magyarország első és egyetlen  tanúsított, lakossági felhasználásra szánt, arc és testápolási (BIOLA) biokozmetikum termékcsaládjának előállítója. Webáruházukban csak és kizárólag saját előállítású,  bőrbarát, illetve natúr és biokozmetikumokat kínálnak megvételre.

Termékeik zömében Magyarországon termesztett és gyűjtött zöldség, gyümölcs és gyógynövény alapanyagból, magyar fejlesztés eredményeképpen, magyarországi gyártóüzemünkben előállítva, valamint magyar szakipari és lakossági felhasználók számára is elérhető áron  kerülnek forgalomba.
kozmetikum

Bio ligetszépe bíbor kasvirág szemkörnyék ápoló


Bio ligetszépe bíbor kasvirág szemkörnyék ápoló 15ml
A ligetszépe és a komló kivonata, a kakaóvajjal, a perilla, a szemvidítófű kivonatával és a hyaluronsav származékával, valamint a magnézium és cink ásványi sókkal kisimult, vitalizált szemkörnyéki bőrállapotot eredményeznek. Az A-, B3-, B5-, Q10-vitaminok a homoktövis természetes C-vitamin komplexével a fiatalosan üde, bőrállapot kialakulását és a szemkörnyék antioxidáns vitaminokkal történő ellátását biztosítja.szemránckrém

Bio gránátalma anti-ageing szemkörnyékápoló


Bio gránátalma anti-ageing szemkörnyékápoló 15ML

Érzékeny szemkörnyékre, a smink alá is kiválóan alkalmas, gyorsan felszívódó különlegesen hatékonyan hidratáló, bőrkisimító és tápláló szemránckrém.
Alkalmazása: Vékony rétegben a megtisztított, nedves szemkörnyékre a szemzugtól indulva, gyengéd, körkörös mozdulatokkal bemasszírozzuk.

 bio kozmetikum

Bíbor kasvirág szemkörnyékápoló


Bíbor kasvirág szemkörnyékápoló, 15 ml

Gyorsan felszívódó, és a ráncképződést fékező hatóanyag komplexet tartalmaz.. A szemkörnyék bőrének regenerálódását segítő bíbor kasvirág, a mandulatej hidrolizátuma, a perilla és koriander kivonata a B3-, B5-, C-, E-, A-vitaminokkal hatékony újrastrukturáló, a kollagén és az elasztin bioszintézisét támogatja. A hyaluronsav és a kakaóvaj a szemvidítófű és komló kivonatával a kisimult és nyugodt szemkörnyéki bőrállapotot segít helyreállítani. Antioxidáns vitaminok és a bíbor kasvirág, szőlő, perilla valamint a homoktövis kivonata védi a környezeti ártalmaktól bőrét.

Alkalmazása: gyengéd körkörös mozdulatokkal a belső szemzugtól indulva felvisszük a szemkörnyékre. 

Forrás: biola-naturcosmetics.com

Biola Natúrkozmetikai Kft

ugyfelszolgalat@biola-naturcosmetics.com-bv-

További áruház  hírek: termekpiac.com