Termékpiac hírek

Sportszerek webáruháza

Sportszerek webáruháza

A  webáruházban sportszerek és kiegészítőik széles választéka megtalálható a teniszütőtől, görkorcsolyán át, a boxkesztyűig. A ROSCO webáruház  a legnagyobb sportszer-gyártók termékeit és kiegészítőit (Babolat, Spartan, Wilson, Pro's Pro, Head, Everlast) forgalmazza.


A ROSCO webáruházakat, az Eurosco Kft. üzemelteti, melynek tulajdonosa és alapítója  Rozgonyi György, a sokszoros válogatott jégkorongozó, aki 1977. óta foglalkozik aktívan sportszer kereskedelemmel és javítással.

 


fitnessPlatinum by Tunturi professzionális állítható pad

 

Platinum by Tunturi professzionális állítható pad
A Platinum by Tunturi állítható pad egy kiváló eszköz számos szabadsúlyos edzésgyakorlat elvégzéséhez. Az állítható ülés és háttámla minden pozícióban segít a tökéletes testtartás elérésében, illetve az izomcsoportok különböző szögekből történő átmozgatásában és edzésében

A Platinum by Tunturi professzionális állítható pad jellemzői:
- Stabil
- Masszív vázszerkezet
- Szállítógörgők
- Méretek: (H x SZ x M) 120 x 40 x 115 cm
- Súly: 35 kg

A Platinum by Tunturi professzionális állítható pad stabil, 200kg-is terhelhető vázszerkezet teljes biztonságot, az 5cm vastag párnázás pedig maximális komfortot kölcsönöz ennek az állítható padnak.

 sportSpokey Goliat kombinált kondigép


Spokey Goliat kombinált kondigép
Egy kondigép, mely mindent tartalmaz, amire az embernek szüksége lehet. Az áhított alak eléréséhez már csak eltökéltségre, rendszeres mozgásra és hatásos edzéstervre van szükség.

A Spokey Goliat kondigép jellemzői:
- váz szín: grafit
- kárpit szín: szürke-narancs
- mérete: 178 x 152 x 204 cm
- háttámla mérete: 29 x 75 x 20,5 cm
- ülés mérete: 36 x 34 x 28 cm
- önsúly: 43 kg
- felhasználó maximális testtömege: 120 kg
- butterfly maximális terhelhetősége: 60 kg
- lábgép maximális terhelhetősége: 60 kg
- hátcsiga maximális terhelhetősége: 120 kg
- 4 fokozatban állítható dőlésszög

 izom

Speciális gravitációs és gerincnyújtó készülék


Speciális gravitációs és gerincnyújtó készülék
A hátgerinc széthúzására és az izomfeszültség csökkentésére szolgáló gravitációs állvány. A gravitációs padot használva a felhasználó lógó helyzetben nyújtja a hát izmait, mely álló helyzetben nem lehetséges. A háttámla segít a gravitációs gyakorlatok végzésében és tetszőlegesen állítható a felhasználó felkészültségétől függően.


A gravitációs pad tökéletes megoldás pihenésre, relaxációra és rendkívül egészséges, otthoni használatra alkalmas. Az állítható magasság biztonságossá teszi a gravitációs állvány használatát, három fokozatban rögzíthető forgópánt segít a forgás sebességének szabályozásában.
A gravitációs pad mérete 121 és 195 cm közötti testmagassághoz állítható.
A gravitációs állvány maximális terhelhetősége: 123 kg


A gravitáció nem csak a hátfájás enyhítésén segít és rugalmasabbá teszi a gerincet, hanem az agy oxigénellátását is javítja. A szívnek általában küzdenie kell a gravitáció ellen, hogy vért jutasson az agyba. Az agynak a megfelelő működéshez bőséges vérellátásra van szüksége. A vérkeringés serkentése fejjel lefelé fordulással élénkítheti és feszesítheti a bőrt, valamint éberebbé tesz, hallásunk és látásunk is javulhat tőle.


Forrás: sportszert.hu


 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com