Termékpiac hírek

Slackline szett

Slackline szett
A slackline azért is nőtte ki magát egy önálló és széles körben népszerű sportággá, mivel a szórakoztató kikapcsolódás közben, számos pozitív hatást gyakorol a testre és a lélekre.

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá.

 


Gibbon

Slackline 1 inch-es szett


Hihetetlen, semmivel össze nem hasonlítható érzés egy ilyen vékony slackline-on sétálni. Miközben egy 2,5cm széles kötélen sétálsz elképzeled, hogy ezt idővel akát 150m hosszan (longline)vagy hihetetlen magasságokban (highline) is meg tudod csinálni! Ezek a slackline-ozás „csúcsai"! Fontos a fokozatosság! Bár mindenki a „csúcsra" törekszik, könnyen pórul jár az, aki nem járja végig a szamárlétrát. Ezt a Gibbon is jól tudja, ezért az alapok elsajátítására elhozta a Flow line-t: egy kedvező árú, könnyedén használható, 1 inch-es slackline szettet.

Ez a tökéletes 1 inch-es szett. Ha keresed a kihívásokat a slackline-ban, szeretnél megtanulni minél hosszabban sétálni (longline), akkor ez a kiinduló kötél hozzá. A Fowline egy lapheveder, 2,5cm széles, a szett 18m hosszú, melyhez két, szűkítőkkel ellátott racsnis feszítőrendszert adnak. Összeszerelése a többi Gibbon Slackline szetthez hasonlóan gyerekjáték. Az 1 inch-es kötélnek megvan a maga szépsége, teljesen más, mint egy széles 5cm-es slackline-on sétálni, és a gyakorlatok zömét is másképp kell végrehajtani rajta. Így aki nem akar leg-leg-leg kihívást, az is megtalálja ebben a kompakt szettben, amit keres.

 


sport

A Slackline kiválóan fejleszti az egyensúly érzékedSlackline vásárlási tanácsok és slackline oktatás

Salckline vásárlás előtt javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, hogy biztosan a hozzád legjobban illő slackline-t válaszd. Aktuális programjaink keretében lehetőséged van személyesen is kipróbálni a Gibbon Slackline-ok teljes palettáját. Ezek általában INGYENES, mindenki álltal szabadon látogatható események, melyek keretében megtanítjuk, hogyan kell kifeszíteni, használni és leoldani egy kötelet, mire kell figyelni gyakorlás közben, valamint a biztonságos slackline-ozás alapjait is elsajátíthatod. Rendezvényeink kiírását a Gibbon Slackline Magyarország Facebook oldalunkon találod. Csatlakozhatsz Facebook Klub oldalainkhoz is, így biztos nem maradsz le arról, hogy melyik parkot, tavat, hegyet vagy tornatermet hódítjuk meg éppen. ;)

 GIBBON FLOW LINE SLACKLINE X13 Set - jellemzői és a csomag tartalma:

teljes hossz: 22m (18 line/2x2m racsnis vég)
2db szűkítővel ellátott, racsnis feszítő rendszer
szélesség: 2,5cm = 1 inch
teherbírás: 30kN = 3t
optimális tapadást szolgáló mintázat
használati utasítás

Minden Gibbon termék TÜV minősítéssel rendelkezik, hogy a slackline fanok garantált minőséget élvezhessenek. A Slackline heveder, kifejezetten erre a sportra kifejlesztett eszköz, NEM SPANIFER!Forrás: slcklines.hu
Global-Media Advertising Bt.
info@slacklines.hu-bv-

További termek hírek: termekpiac.com