Termékpiac hírek

Petzl termékek a mormota.eu webáruházban

Petzl termékek a mormota.eu webáruházban
A Petzl számára elsőrangú fontosságú az olyan termékek létrehozása és
továbbfejlesztése, melyek segítségével Ön a lehető leghatékonyabban
tevékenykedhet a gyakorlatban, legyen szó sziklamászásról,
hegymászásról vagy akár terepfutásról.
A Petzl léte alapítóinak szenvedélyében, a felfedezésben gyökerezik. Az első barlangászeszközök megszületése óta a cég mozgatórugója változatlan: gyakorlati megoldásokat kínálni az embereknek az előrehaladáshoz.

Petzl Corax beülő


Petzl Corax beülő
Könnyű, sokoldalúan használható Petzl Corax beülő. A Frame Construction technológia a Petzl új szabadalma, melyben a kiválóan szellőző háló egyenletesen osztja el a terhelést, így nagyfokú kényelmet biztosít. A derékrészen két csat található, melyekkel a bekötési pont mindig középre hozható, és a felszereléstartó fülek is mindig jó helyre kerülnek. Az állítható combrészek bősége szintén az egyéni igényeknek és a ruházat vastagságának függvényében változtatható, és segítségével a beülő sível vagy hágóvassal a lábon is felvehető. Két bújtató CARITOOL számára. A combrészek hátulsó részén lecsatolható elasztikus pántok. Ezt a sokoldalú felhasználhatósággal rendelkező beülőt a kényelem és a mozgásszabadság jellemzi.

 

 

Petzl Ascension jobbkezes mászógép

 

Petzl Ascension jobbkezes mászógép
A Petzl Ascension jobbkezes mászóeszköz 8-13 mm átmérőjű köteleken való közlekedéshez. Ergonomikus nyitókarjának köszönhetőn egy kézzel kötélre helyezhető. A fogantyú elasztomer borítása kényelmes, biztos fogást nyújt és kiválóan hőszigetel. A fogazott krómacél nyelvnek köszönhetően az eszköz felfelé könnyen tolható, lefelé pedig biztosan blokkol akár nedves, sáros kötélen is. A nyelven található résen keresztül távozik a kötélből az eszközbe jutó szennyeződés.

 


Petzl Oscillante csiga


Petzl Oscillante csiga
Petzl Oscillante segédcsiga nyitható oldalrésszel. Súlya elenyésző, annál nagyobb hasznunkra lehet azonban hasadékból való mentésnél vagy más húzórendszerek kiépítésénél. A nyitható oldalrésznek köszönhetően könnyen, gyorsan kötélre helyezhető. Műanyag csigakerék, alumínium oldalrészek. gen könnyű, mégis tartós.


Forrás: mormota.eu
Mormota Túrabolt
info@mormota.eu

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com