Termékpiac hírek

Pamutfonalak

Pamutfonalak
A Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngy bolt 2006-ban kezdte működését Pécs városában. A bolt tulajdonosa már vagy 25 éve „fonalkórban" szenved, így egy álmát valósította meg azzal, hogy egy kis kézimunkaboltot nyitott.
A fonalam.hu webáruházban a szivárvány minden színében, változatos összetételű, minőségi fonalakat kínálnak. Itt mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő alapanyagot egy újabb alkotáshoz, legyen az egy mostanában rendkívül divatos nyakmelegítő, sál, sapka, kiegészítő vagy akár a legújabb divat szerint készülő kardigán, pulóver, kabát.


kézimunka

Angora Gold Batik

Az Angora Gold Batik kimondhatatlanul csodás színátmeneteivel, vékony szálával minden csipkekötő szívét megdobogtatja.

Könnyen kezelhető, kötéshez és horgoláshoz is felhasználható alapanyag. Mohair tartalma ellenére nem szúrós, így sálnak kendőnek tökéletes választás.

Az Alize igen hamar közkedvelté vált a kézimunkázók körében, szép színekkel, színátmenetekkel, kiváló minőséggel és kifejezetten jó árral rabolta el a kötös-horgolós társaságok szívét.

 


pamutfonal

Alize Angora Gold Pullu


Alize Angora Gold Pullu az exkluzív fonalak egyik "királynője". Különlegességét a flitterek adják, melyek a fonalon vannak. Igazán feldobják a legegyszerűbb ruhadarobot is.

Kellemes tapintású, könnyű fonal, amely kendőköz és csipkekötéshez igazán méltó alapanyag.

kötés, horgolás

Alize Bahar Batik

 

Az Alize Bahar Batik egy meseszép színátmenetes pamutfonal.

Ha egy nyári felsőre, ruhára vágysz, mindenképpen érdemes számba venni, kellemes tapintása elvarázsolja az összes horgolni vágyó személyt.

Divatos színeível maximálisan az élen járhatsz, legyen szó egy gyerkőcnek készült alvótársról vagy egy kendőről.

Puha, könnyen horgolható/ köthető fonal, így akár tanulófonalnak is ajánlott.

Forrás: fonalam.hu

Lana-Tex Kézimunka- és Gyöngybolt

bolt@lana-tex.hu 


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com