Termékpiac hírek

Naturexpress.hu, az egészséges termékek webáruháza

Naturexpress.hu, az egészséges termékek webáruháza
A NaturExpress célja, hogy elősegítse az egészséges, tudatos, környezetbarát életvitel elterjedését Magyarországon.

 

A naturexpress.hu webáruházban mindent megtalálható, ami egy egészséges és környezetbarát élethez kell. Több ezer natúr- és biotermékből válogathatunk: friss bio-zöldség és gyümölcs; friss biotej és - tejtermék; biohús és - hústermék; bio-és természetes kozmetikumok; környezetbarát háztartási szerek;és sok-sok más.....fűszer

Bio Berta -bio fokhagyma szárítmány


Fokhagymával a magas vérnyomás ellen
A fokhagymáról már régóta ismert, hogy jót tesz a szívnek, csökkenti az erek elmeszesedését, és segít megelőzni a magas vérnyomás kialakulását. A gyógyító fűszer, sőt több mint fűszer, már-már mágia. Intenzív tartós szagát kezelendő, ha leveseinkben egész gerezdként főzzük, s tálalás előtt kivesszük.
A Kárpát-medence sajátos ökológiai adottsága, a világhírű magyar növénynemesítés, s nem utolsó sorban a rendkívül kreatív magyar gazda terméke a fokhagyma por - az etalon, addig az utalt konkurencia produktuma csak fokhagyma ízű porként értékelődik a felhasználók-fogyasztók körében.pékáru

Piszkei Bio búza zsemle 170 g


A frissen sütött bio pékáru már nem illúzió!
A Naturexpress webáruház egyenesen a sütőből viszi otthonába a friss, meleg pékárut. Mi is lehetne jobb, mint egy frissen sült, ropogós péksütemény, bármikor, amikor csak megkívánjuk, és ráadásul ellenőrzött bioalapanyagokból.

A Naturexpress együttműködő partnere, a Piszkei Öko Kft. már hosszú ideje népszerűsíti az egészséges életmódot, ezen belül is az egészséges táplálkozást. Pékárujának alapja a magyar bioliszt, az elkészítés során pedig az országban fellelhető legjobb minőségű és szigorúan ellenőrzött, vegyszermentes gabonát és magvakat használják fel. A bio minősítésű gabonát saját biomalmukban őrlik, közvetlenül a felhasználás előtt. Így a frissen őrölt liszt maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket. A frissen sütött pékárut tej és tojás felhasználása nélkül készítik, így biofinomságaikat tej- és tojásallergiások, valamint vegetáriánusok is fogyaszthatják. Sőt! még a candida betegek is megtalálják a számukra fogyasztható meleg pékárukat.
A termékek csak Budapesten és egyes agglomerációs térségekben rendelhetők. Rendelés esetén kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon (Telefon: +36 70 212-7472, H-P:
9.00-18.00 között).egészséges táplálkozás

Csiri Bio Fitt Keverékcsíra - Ökovitál 100 gr


A friss csírák számtalan vitamin és ásványi anyag természetes forrásai, hozzásegítik a szervezetünket a fáradtság, a kimerültség leküzdésében, egyes betegségekkel szembeni védekezésben. A csíráztatott mag életfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, fehérjéket és könnyen emészthető szánhidrátokat tartalmaz.
A friss csírák közül, most különösen kedvező áron akapható a Fitt zöldségcsíra. Összetétele 70 % lucerna-, 20 % búza- és 10 % retekcsíra. Kellemes, nyers növényi ízű csírakeverék, amely tartalmazza a fenti három értékes csíranövény valamennyi jótékony hatását. A nagy mennyiségű lucernacsíra segíti a szervezet lúgosítását, az értékes búzacsíra így könnyebben fogyasztható és a kis mennyiségű retekcsíra oldja a másik két fajta semleges ízét. Javasolt szendvicsekhez, saláta közé keverve, sajt- és hidegtálakhoz, de más zöldségekkel, gyümölcsökkel készíthetünk vele kellemes, frissítő turmixokat is.


Forrás:naturexpress.hu
NaturExpress Természetes és Etikus Termék Kft.
info@naturexpress.hu

 

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com