Termékpiac hírek

Natúr szappanok webáruháza

Natúr szappanok webáruháza
Az Olivia natúr szappanokat már több mint 5 éve készítjük kézműves manufaktúránkban. Szépségápolási termékeinket mindazoknak ajánljuk, akik testüket olyan kozmetikumokkal szeretnék ápolni, melyek nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat.

Az Olivia termékek mindegyike 100%-ig természetes alapanyagokból készül.kézműves termék

Teafa szappan


Teafa szappan

A teafa antibakteriális és antiszeptikus hatású, kiváló az elzáródott pórusok tisztítására, fertőtlenítésére és megelőző ápolására. Anélkül tünteti el a pattanásokat, hogy közben kiszárítaná a bőrt. Csökkenti a bőr túlzott faggyútermelődését is, valamint megakadályozza a pattanások kialakulását. Ezért a gyulladt, problémás bőrre kifejezetten ajánljuk. Mentára emlékeztető illata frissít.

A kézzel készített natúr szappanjaink hideg eljárással, kókusz és pálmaolajból készülnek. Ezek az értékes növényi olajok magas antioxidáns tartalmúak, telített zsírjaik pedig a száraz bőrt hatásosan hidratálják. Ezenkívül kedvezően befolyásolják a bőr védekező mechanizmusát, a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával, amely a bársonyosan puha tapintást biztosítja.

 

 


szépségápolás

Kubeba szappan

 


Kubeba szappan

A kubeba olajat egy Kínában őshonos fából nyerik. Jótékonyan hat az idegrendszerre, csillapítja a stressz tüneteit. Élénkítő, közérzetjavító, frissítő, tonizáló, bőrtisztító, fertőtlenítő valamint antimikrobiális, antiszeptikus hatással rendelkezik, mindemellett szabályozza a faggyútermelést, gyulladás gátló és dezodoráló hatású. A kézzel készített natúr szappanjaink hideg eljárással, kókusz és pálmaolajból készülnek. Ezek az értékes növényi olajok magas antioxidáns tartalmúak, telített zsírjaik pedig a száraz bőrt hatásosan hidratálják. Ezenkívül kedvezően befolyásolják a bőr védekező mechanizmusát, a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával, amely a bársonyosan puha tapintást biztosítja.

 

 

virágok virága

Ylang-ylang szappan


Ylang-ylang szappan

Az ylang-ylang (magyarul virágok virága) a liliomfélék családjába tartozó növény. Illóolajából készült szappanunk érzéki illattal rendelkezik, igazi afrodiziákum. Különösen hölgyeknek ajánljuk. Zsíros bőrnél elősegíti a faggyútermelés normalizálódását. Táplálja a bőrt és ellazítja a lelket. A kézzel készített natúr szappanjaink hideg eljárással, kókusz és pálmaolajból készülnek. Ezek az értékes növényi olajok magas antioxidáns tartalmúak, telített zsírjaik pedig a száraz bőrt hatásosan hidratálják. Ezenkívül kedvezően befolyásolják a bőr védekező mechanizmusát, a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával, amely a bársonyosan puha tapintást biztosítja.Forrás: szappanshop.hu

Illatszertár Kft.

oliviaszappan@gmail.com


-bv-

További termek hírek: termekpiac.com