Termékpiac hírek

Műcsalik a wobblerhorgasz.hu webáruházban

Műcsalik a wobblerhorgasz.hu webáruházban
Számos országban nagy sikert arattak már a kiváló minőségű, balsafából, kézzel készített és hangolt műcsalik. Minden egyes darabot gondosan tesztelnek, medencében ellenőrzik a tökéletes mozgást.
Az évtizedes fejlesztések után mára igen gazdag típus- és színválaszték vált hozzáférhetővé a pergető horgászok legnagyobb örömére. Érdemes kiemelni az egész kis (2-3-4-5 cm-es) darabokat, melyek különlegessége, hogy ilyen apró méret és súly mellett is tökéletesen kiegyensúlyozott az úszásuk és vibrációjuk.


horgászat
Az Ugly Duckling wobblercsalád legkisebb, egyrészes tagjai, merülő kivitelben


Figyelemre méltó a már 2-3 cm-es modelleknél is tökéletesen kiegyensúlyozott úszás, ami igen finom, de élénk vibrációval párosul. Ez a tulajdonság ellenállhatatlanná teszi őket a kis méretű rablóhalak számára, a domolykó, a sügér és a pisztráng horgászatában igen kiemelkedő eredményre számíthatunk, ha jól eltaláljuk a víztipushoz, és napszakhoz illő színt. Persze fontos a finom felszerelés is, ahhoz, hogy a pehelysúlyú, finom veretésű műcsalikból kihozzuk a maximumot, 1-10 g dobósúlyú, 2.10-2.40m hosszú ultralight pergetőbot, és 0.16-0.18-as monofil zsinór szükséges.


horgászás
Számos országban nagy sikert arattak már a kiváló minőségű, balsafából, kézzel készített és hangolt műcsalik

További lényeges szempont, hogy karabínert, ha lehet, ne használjunk, közvetlenül, rapala-füllel kössük fel az apró Ugly Dukling wobblereket. Az 5 cm-es méret esetében már nem kötelező ennyire 'finomkodnunk', bár a kontaktus akkor a legelevenebb, mind a műcsalival, mind a rávágó rablóval. Itt a szép sügerek és domolykók mellett igencsak számíthatunk már csuka, esetleg süllő kapására is, főképp tiszta vízben.Forrás: wobblerhorgasz.hu
Ugly Duckling Webáruház
+36-30-6630361


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com