Termékpiac hírek

Mini Szanatórium, a magyar találmány

Mini Szanatórium, a magyar találmány
A Mini Szanatórium egy magyar feltaláló, Kiss Lukács egyedülálló találmánya, amelyet számos elismeréssel jutalmazták. Így 2002-ben a Találmányi Kiállításon a nemzetközi zsűri döntése alapján a Géniusz díjat, 2003-ban Genfben pedig a MedOSCAR elismerést vehette át.
Ötéves munka kísérleteinek eredményeképp jött létre a készülék, mely sorra nyerte az egészségügyi kategória díjait a találmányi kiállításokon és segített számos asztmás, allergiás, hurutos betegséggel küzdő panaszainak enyhítésében. A feltaláló hónapról hónapra kap leveleket a készüléket kipróbált emberektől, akik mind gyógyulásukról számolnak be.


allergia

A Mini Szanatórium egy magyar feltaláló, Kiss Lukács egyedülálló találmánya

A számtalan köszönőlevélben visszatérő, közös motívumok az alábbiak:

- Tartós tünetmentesség

- Gyógyszerek, sprayk használatának minimálisra csökkenése

- Jobb közérzet

- Nyugodt alvás

- Fizikai teljesítőképesség növekedése

- Vitálkapacitás növekedése


A készülék a barlanggyógyászat évszádos tapasztalataira épül. A levegő összetétele miatt ezeken a helyeken tudják eredményesen kezelni a súlyos allergiás, asztmás betegeket.

 Mini Szanatórium
A készülék a barlanggyógyászat évszádos tapasztalataira épül


A készülék műanyag foglalatában NaCl (nátrium-klorid) keverék van, melynek molekulái a légzőfelületekhez eljutva feloldják a fulladásos tüneteket okozó lerakódásokat, egyidejűleg gyógyítva az irritált nyálkahártya felületeket is. Ezért eredményesen alkalmazható szénanátha, légúti allergia, hörghurut, orrdugulás és az asztma gyógyítására.


A Mini Szanatórium súlya 14 dkg, nem szükséges utántölteni, 8 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz. Használata bárhol lehetséges, időtől és energiaforrástól függetlenül.


A készülék csak természetes anyagokat tartalmaz, mellékhatása nincs, más betegségekre kiírt gyógyszerekkel együtt is alkalmazható.


Használata: a betegség súlyosságától függően (esetleg megszakításokkal, szünetekkel) 20 nap, 1-4 óra naponta. Az időtartam ezt követően csökkenthető. Rendszeres használata minden nap javasolt (10-30 perc).


Forrás: family-business.hu

Family Business International Kft.
kozpont@family-business.hu

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com