Termékpiac hírek

Méz és virágpor a biobolt-webaruhaz.hu kínálatában

Méz és virágpor a biobolt-webaruhaz.hu kínálatában
A biobolt-webaruhaz.hu célja, hogy támogassa vásárlóit  egészségük megőrzésében. A webáruházban reformélelmiszerektől, az anti-candida-, paleolit-, gluténmentes-, diabetikus termékeken, gyógyteákon, biokozmetikumokon, biotisztítószereken át a legkülönfélébb étrendkiegészítőkig mindenfélét vásárolhatunk.
Méz és virágpor a biobolt-webaruhaz.hu kínálatában. Íme egy kis ízelítő.b vitamin
Méz Méhpempős 31 g


Méz Méhpempős 31 g

Kiszerelés: 31 g (11,45 Ft/g)

A méhpempő egy nagyon összetett anyag. Megtalálható benne számos olyan anyag, mely az ember táplálkozásában létfontosságú, igy igen sok B-vitamin (B1, B2, B3, B5, B6), továbbá C-, D-, E-, H-vitamin. A felsoroltak közül kiemelkedik a B-vitamin-tartalom. Tartalmaz még különböző nyomelemeket (kén, mangán, nikkel, kobalt).

Fehérjetartalma nagyon magas, 12-18 % és teljes értékű. A méhpempő emberi táplálkozásra való felhasználása már az inkák és egyiptomiak óta ismert.

A készítmény 1 g méhpempőt tartalmaz 30 g mézben oldva.

Szokásos étkezési módja hetenként 1 doboz, négy egymást követő héten.

 vitamin

Virágpor 250 gVirágpor 250 g
Bertalan Imre 250 g (5,58 Ft/g)
Az egyik legfontosabb fehérjeforrásnak is nevezhetjük, hiszen 20-féle aminosavat tartalmaz. Ásványi anyagok közül leginkább káliumot és foszfort tartalmaz. Vitamintartalma is bőséges, ám függ attól, hogy milyen virágról származik. Ajánlott sokszínű, sokfajta virágport fogyasztani.

Alkalmazása: Fogyasztani naponta érdemes, ajánlott adagja 1 kiskanál. Akinek furcsa az íze, az naponta többször, nem forró teába kis adagokban keverheti, vagy egy kanál mézzel elkeverve is fogyasztható.


akácvirág
Méz Kuckó Akácméz 250g

 

Méz Kuckó Akácméz 250g

B-Hand 2000 Bt. 250 g (3,90 Ft/g)
Harmonikus lágy ízű és kevésbé savas. Akácvirág illatú. Területtől függően csaknem színtelentől az enyhén sárgásig terjed a színárnyalata. Lehet akár zöldes beütésű is. Jelentős gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony. Kevés virágport tartalmaz. A magyar akácméz minősége és egyedisége miatt már Hungaricumnak számít.

 

Forrás: biobolt-webaruhaz.hu
info@biobolt-webaruhaz.hu-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com