Termékpiac hírek

Lilly esküvői ruhák

Lilly esküvői ruhák
AGINAPRON Kft. megalakulása óta látja el a német Wilvorst és Tziacco esküvői és alkalmi öltönyök és kiegészítők valamint a dán Lilly menyasszonyi ruha és kiegészítők márkaképviseletét Magyarországon.
A webáruház kínálata: Lilly esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák, koszorúslány ruhák,alkalmi ruhák, Wilvorst és Tziacco esküvői öltönyök, zakók, kiegészítők széles választékban!


esküvő

Lilly  menyasszonyi ruha

Lilly esküvői ruhák

Amikor Lilly Hansen 1946-ban megalkotta első menyasszonyi ruha kollekcóját az első Couturistának számított a konfekció menyasszonyi ruha szalonok között. Ma a családi vállalkozást, Európa egyik legnagyobb menyasszonyi ruha gyártó cégét a 3. generáció vezeti.

 eskuvoshop.hu

Lilly tüll anyagú hátul fűzős menyasszonyi ruha


Közel 100 alkalmazottat foglalkoztatnak. A cég központja Vejlében található, Koppenhágától 3 órányi útra, ott ahol Lilly Hansen megtervezte az első ruhakölteményét. Igazi különlegességnek számít a ruhák kivitelezése. Gondosan összeválogatott anyagokból készülnek: szatén, selyem, sifon, taft, csipke. Szigorúan a tervező felügyelete mellett zajlik a munka a varrodában, amely szintén Vejlében található.

 

Innen szállítják őket Európa szerte több országba, Németországba, Finnországba, Grönlandra, Olaszországba, Lettországba, Hollandiába, Norvégiába, Svédországba, Svájcba, Ausztriába és természetesen hozzánk, Magyarországra.

 

házasság

Lilly szatén anyagú fűzős menyasszonyi ruha mellrészen apró gyöngyökkel díszítve

 


Minden évben egy magasan képzett designer csapat és tapasztalt szabászok készítik az évről évre megújuló kollekciót, amely időről időre megdobogtatja a menyasszonyok szívét.

 

 


Forrás: eskuvoshop.hu
30/96-94-712
info@eskuvoshop.hu

 

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com