Termékpiac hírek

Környezetbarát termékek az ebolt.hu webáruház kínálatában

Környezetbarát termékek az ebolt.hu webáruház kínálatában
Az ebolt.hu webáruház széles kínálatával a környezettudatos vásárlók kedvelt webáruháza.
A környezetbarát termékek közül az alábbiakban három érdekességet mutatunk be.


környezetbarát termék
POWERplus Albatros összehajtható napelem panel

POWERplus Albatros összehajtható napelem panel
A POWERplus Albatros a legújabb napelem technológiát használja. Ez a flexibilis, összehajtható napelem-panel könnyen telepíthető bárhová, köszönhetően kis súlyának, esőállóságának. Kimenetén napos körülmények között 15 Volt és 10 W teljesítményt ad ki, de még normál fényben is termel elektromos energiát. 12V-os (!) akkumulátorát is töltheti ezzel a napelemes töltővel. Teljes felszereléssel áruljuk, így a csomag tartalmaz hordtáskát, hosszabbító kábelt, csíptető kábelt, csatlakozó kábelt, Csúcs kimenet: 10W, kimeneti teljesítmény 15V, Kimenő áram: 0.67A, Méret: 265*950 mm, súly: 0.45 kg

 

 

zöld termék

Vízhőmérséklet mérő zuhanyfejhez

 

Vízhőmérséklet mérő zuhanyfejhez

A zuhanyrózsa és a zuhanytömlő közé szerelve a mérőkészülék a kijelzőn megmutatja a víz aktuális hőmérsékletét. A terméken lévő matricáról leolvashatjuk az átlagos pénzbeli megtakarítást. Használatával évente akár 33 m3 gázt is megtakaríthat. Méret: 12 x 3,7 x 3,7 cm (magasság x szélesség x mélység)

 

 

 

környezettudatos életmód

POWERplus Scorpion napelemes játék

 

POWERplus Scorpion napelemes játék

A POWERplus Scorpion egy 3 az 1-ben napelemes, összerakható játék szett. Ezt a játékszettet elsősorban gyermekeknek szánjuk. 3 különböző játékot építehet össze belőle: skorpió, tank, robot. Az összeszerelt játék a napfény hatására életre kél (Szobában megfelelő világítás szükséges). A tanulási célzatú játék célja, hogy a gyerekeket ráébressze a környezettudatos életmódra, így pl: értse meg és használja a fény energiáját, a napelemet, a környezetszennyező alkáli elemek helyett. A tartozék útmutató segítségével könnyen összerakhatja a játékokat. Méret: kb. 85 x 70 x 105 mm (játéktól függően). 3 éves kor alatti gyermekeknek nem adható! Vidám és tanulságos időtöltést biztosít gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Forrás: ebolt.hu
Vevőszolgálat: Tel.: (06-1-) 88-99-222 (H-P 10-18 óráig)

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com