Termékpiac hírek

Kerti gépek webáruháza

Kerti gépek webáruháza
Az 1989-ben alakult Agroforg Kft meghatározó szerepet tölt be a magyar mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti kisgépek, láncfűrészek alkatrész utánpótlási piacán.
A cég igen széles kerti gép választékot kínál. A DS-300 tipusú dugattyús permetezőgépek és a turbófejes permetező pisztolyok az igen kedvező áruk és teljesítményük által méltán váltak az ország egész területén közkedvelté. A cég a japán Maruyama gépcsalád kizárólagos képviselője Magyarországon. Palettáján megtalálhatóak a permetezők, sövényvágók mellett a benzinmotoros bozótvágók, fűkaszák a hobbitól a profi kategóriáig és könnyű láncfűrészek. Raktáraikban alkatrész kínálatuk több mint 12000 fajta terméke áll vevőik rendelkezésére.kerti gép
Fűszegélynyíró


A damilok és vágófejek a kisméretű fűszegély nyírótól a profi bozótvágóig használhatók, melyek szín, méret és minőségi választéka szinte egyedülálló ezen a piacon. Az ősztől tavaszig terjedő szezonban többek között a láncfűrészek, azok alkatrészei és tartozékai igen nagy választékban folyamatosan kaphatók.

Az Agroforg Kft. biztosítja az AL-KO termékek országos alkatrészellátását. Az MTD, Husqvarna, Stihl, Oleomac, Maruyama márkákhoz és a hozzájuk tartozó egyéb márkákhoz tartanak, ill. be is tudnak szerezni mindenféle alkatrészt. Ilyen márkák pl. Partner, McCulloch, Flymo, Gardena, Wolf, Bolens, Cubcadet, Yardman.

 

 


alkatrész

Benzines, nem fékes motor fűnyíróra,aggregátorra ,FIX gázos


Ezen kívül tartanak, ill. be tudnak szerezni alkatrészt 4 ütemű benzines és diesel motorokhoz pl. Briggs, Tecumseh, Honda, MTD, Kama, Kipor, Yanmar, Zongshen és egyes kínai motorokhoz, valamint tartunk komplett motorokat is fűnyírókra, traktorokra, kapákra.

A cég képviseli Magyarországon a Blount-Oregon csoporthoz tartozó WINDSOR márkát, amelyből fűrészláncok, láncvezetők csillagkerekek és damilok, gyújtógyertyák, olajok, valamint OREGON pótalkatrészek széles skáláját kínálják.

Kenőanyagokból elsősorban az amerikai ALCO olajakat forgalmazzák, úgymint ,téli, nyári lánckenő olajok, szöghajtás zsír, 4 ütemű S AE30, 2 ütemű olajok többféle kiszerelésben 1 dl-től a 20 literesig, de van többféle más márkájú olajuk is.

 agroforg

Sövényvágó

 

Külön beszállítóktól bő választékban tartanak többek között karburátorjavító membrán szetteket (Walbro, Zama, Bing, Tillotson), gyújtógyertyákat (Champion, Denso), damilfejeket (Tecomec), fűnyíró kerekeket, fűnyíró, traktor, bozótvágó és kapa késeket, damilokat 15 m-es kiszereléstől a 10kg-osig.

Késztermékként forgalmazzák, mint importőr a Maruyama, Agris-Brumi(MPM), Kama, Kipor, Zongshen márkák termékeit úgymint bozótvágók, sövényvágók, permetezők, áramfejlesztők, víz és zagyszivattyúk, benzin és diesel motorok, rotációs kapák és az SP415 vagy 3WF-3 modellnéven ismert kínai háti motoros permetezőt. Az MTD és a Husqvarna cégek márkáinak képviseletét is ellátják. Rotációs kapákból tartanak Szentkirályi (KF), Robix (Robi), Agrimotor (Aratrum), Agris, Kipor, Zongshen modelleket.

 


Forrás: agroforg.hu
Agroforg Kft
kertigepcentrum@agroforg.hu

 


-bv-

További áruház hírek: termekpiac.com