Termékpiac hírek

Kerti gépek az agroforg.hu kínálatában

Kerti gépek az agroforg.hu kínálatában
Az 1989-ben alakult Agroforg Kft meghatározó szerepet tölt be a magyar mezőgazdasági, kertészeti, erdészeti kisgépek, láncfűrészek alkatrész utánpótlási piacán.

Termékeiket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően értékesítik- min. 12 hónap jótállás. Bizonyos esetekben ettől hosszabb jótállási időt biztosítanak.
kerti gép

McCulloch M51-140R - benzines fűnyíróFűnyírók
Benzines fűnyíró, vagy motoros fűnyíró gép a fűnyírás igazi szabadságát adja. Az oldalkidobós fűnyíró az igénytelenebb füves területeken használható, mivel a kiszórt nyesedék a gyep minőségét jelentősen ronthatja, vagy a fűnyírás után minden esetben gereblyézni kell. A fűgyűjtős benzinmotoros fűnyírógép az igényesebb gyep esetében is kiváló megoldás, hisz a fű összegyűjtése egy menetben megtörténik a fűnyírással. Az utóbbi években terjedtek el a mulcsozásra is alkalmas benzines fűnyírók, amelyek a nagyon apróra vágott nyesedék révén folyamatosan visszajuttatják a tápanyagot a területre.
Önjárós fűnyíró: A benzines fűnyíró rendelkezhet önjáró képességgel. Az önjárós fűnyíró gép első sorban a nagyobb területek fűnyírásánál jelent nagy előnyt, főleg a nagy fűgyűjtő kosárral bíró típusok esetében.

 

 


kapálógép

McCulloch MFT44-154 -rotációs kapaRotációs kapák

A rotációs kapa kínálatunkban megtalálod a legnépszerűbb kapálógép márkákat. A kapálógépek mellett nagy választékban kínáljuk még a rotakapa alkatrészeket és rotációskapa kiegészítőket. A kertekben a legnehezebb munka a talajművelés. Éppen ezért a kapálógépek, vagy más néven rotációs kapák, rotakapák igénybe vétele a kerti munkákban szinte nélkülözhetetlen.
Nem mindegy azonban, hogy hova milyen kapáló gépet használunk:
- kiskertekbe, laza talajhoz elegendő egy 4 kapataggal rendelkező, kisebb motorteljesítményű (3,5 - 4 LE) kapagép is, azonban kötött, agyagos talaj esetén, illetve nagyobb területekhez, szőlőkbe már a 6 kapatag, és az 5,5 - 6,5 LE-ős teljesítmény az indokolt.
- profi felhasználásra, nagyobb területekhez, illetve olyan esetekben, amikor többféle munkagépet is szeretnénk csatlakoztatni - a sebességváltóval, esetleg hátramenettel is rendelkező kapáló gépet, vagy egytengelyes kerti traktort válasszunk.
- a talajmarók kifejezetten profi haszonkertekben ajánlott ágyások előkészítésére, illetve szőlőkben is nagy területekhez feltétlenül indokolt.

 


fűnyírás

McCulloch M95-66X-fűnyíró traktor


Fűnyíró traktorok
Nagy füves területek nyírásához az ideális eszköz a fűnyíró traktor. A fűnyírótraktorok lehetnek oldalra kidobósak, vagy fűgyűjtősek. A korszerű fűnyíró traktorok már rendelkezhetnek mulcsozás funkcióval is. A fűnyírótraktor szinte egész évben jól kihasználható kertigép, hisz a gazdag munkagép és adapterválaszték segítségével a fűnyíráson kívül még számos feladat elvégzésére használható. Mivel a kerti gépek legértékesebb családjáról van szó, szakértő kikérdezése nélkül eléggé kockázatos fűnyíró traktort vásárolni. Az agroforg.hu webáruház dolgozói segítenek a legmegfelelőbb fűnyíró traktor kiválasztásában.Forrás: agroforg.hu
Agroforg Kft
kertigepcentrum@agroforg.hu

 


-bv-

További áruház hírek: termekpiac.com