Termékpiac hírek

Képernyőtisztítás egyszerűen biztonságosan

Képernyőtisztítás egyszerűen biztonságosan
A grosco. hu webáruház az osztrák DISKO és a holland GRATCH termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Céljuk a speciális karbantartási, tisztítási megoldások biztosítása különleges igényekhez.
A DISKO tisztítási termékcsalád minősége megfelel a legmagasabb speciális elektronikai követelményeknek is. Néhány azon tulajdonságok közül, amelyek a termékeket egyedülállóvá teszik: kiváló antisztatikus és antibakteriális hatás, erős tisztítóhatás, környezetbarát, biológiailag lebomlik, nem gyúlékony, egészségre ártalmatlan és gazdaságos a használata. Köszönhetően a speciális narancshéjból kivont hatóanyagnak, a tisztítóhatás gyors, alapos és hosszan tartó.


monitor
Disko Képernyő tisztítókendő 10szett/doboz


Az áttitatott képernyőtisztító- kendő minden típusú monitorhoz, üveg-monitorfilterhez és tükörhöz használható. A tisztítás legegyszerűbb és legbiztosabb módja. Környezetkímélő, bőrbarát. A narancsterpentinnek köszönhető a nagy tisztítóerő és frissesség, valamint a csíkés szöszmentes felületek. 6- 8 héten át megtartja antisztatikus tulajdonságát. DIN 1995 alapján tesztelt. Biztonsági adatlapok rendelkezésre állnak.

Átitatott törlőkendő: Tartós, szálmentes, a feloldott szennyeződést teljesen felszívja és gondoskodik a karcolásmentes felületről.

Száraz törlőkendő: Szálmentes, erős nedvszívó képességű kendő, a megtisztított felületek szárazra törléséhez.képernyő tisztító folyadék

DISKO tisztítószett


A DISKO képernyőtisztító folyadék nagy hatásfokú antisztatizáló hatóanyagot tartalmaz. A megtisztított felületen védőréteg keletkezik, amely 6- 8 héten át távol tartja a port. A narancsterpentin gondoskodik a kiváló tisztításról és frissességről. A szálmentes gyapjúkendő használatával garantált a szösz- és csíkmentes monitor, üveg és műanyag képernyőszűrő, akrilfelületek és tükör.Biztonsági adatlapok rendelkezésre állnak.
A DISKO tisztítószett tartalma: 1 flakon képernyőtisztító, 100 ml 25 db szálmentes gyapjúkendő 15 x 15 cm


Forrás: grosco.hu

info@grosco.hu
+36 70 3123 697 (hétköznap 11-15 óráig)

 


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com