Termékpiac hírek

Kártevővédelem

Kártevővédelem
A Zöldpolc webáruház szeretné meggyőzni vásárlóit, hogy a vásárláskor meghozott döntéseik esetében fontos szempont legyen a környezettudatosság.
Érdemes kipróbálnunk a magyar BioStop környezetbarát termékeit, melyek írtószermentes kártevővédelmet garantálnak.kártevő
Darázs- és légycsapda BioStop

Darázs- és légycsapda BioStop
Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, illetve a legyeket. Alkalmazható házak, nyaralók kertjében, piacon, zöldség-gyümölcs, húsárú üzletek környékén, szőlő termő helyeken illetve bármely más helyen, ahol a darazsak és legyek nagy száma problémát okoz.

Darázs- és légycsapda használata
Amennyiben a termék nem vonza a legyeket, darazsakat, érdemes napsütötte helyre kihelyezni a csapdát, mert a csalogatóanyag "beindulásához" meleg és 1-2 nap kellhet.

Kiszerelés
1 készlet (1 db csapda, 3x15 ml csalogató folyadék, 1db rézhuzal) / doboz
kártevővédelem

Élelmiszermoly csapda BioStop


Élelmiszermoly csapda BioStop
Lakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella) készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) jelenlétének jelzésére, illetve kismértékű fertőzés felszámolására felhasználható irtószermentes rovarcsapda.A környezetre teljesen veszélytelen. Semmiféle irtószert nem tartalmaz! A ragasztóanyag hosszú élettartamú. A feromon tartalmú diszpenzer 6-8 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket.

Élelmiszermoly csapda használata
Állítsa össze a csapdát a termék hátoldalán található instrukció alapján, és akassza fel a fertőzött terület közelében. Törekedni kell arra, hogy a csapda lehetőleg pormentes területen legyen kihelyezve. Rendszeren ellenőrizze, ha megtelt, vagy szennyeződött, akkor cserélje ki újra. Használat után a háztartási szemétbe kidobható. Zárt térben 60 köbméterre minimum 1 csapda kihelyezése javasolt.

Jelentősen fertőzöttség esetén több csapda egyidejű alkalmazásával a fertőzöttség forrása behatárolható. Ilyenkor a molylárvákkal fertőzött élelmiszert meg kell semmisíteni.

Kiszerelés
2 db csapda, 2 db diszpenzer, 2 db műanyag akasztó
kártevők elleni védelem

Muslica csapda BioStop


Muslica csapda BioStop
Gyümölcslégy (muslica) befogására alkalmas irtószermentes, ragasztós rovarcsapda. Felhasználható élelmiszerek, italok környezetében, konyhákban, éttermekben, piacokon, pincészetekben, raktárakban. A csapda csalogató anyaga révén 3-5 héten át hatásosan összegyűjti a rovarokat, amelyek száma ezáltal jelentősen csökkenthető.

Hatósugár: Minimum 20 m2 alapterületű zárt helyiség megbízható védelmére képes.

Kiszerelés

1 készlet / doboz

 

 

Forrás:zoldpolc.hu

Zöldpolc Webáruház

Telefonszám: +36-20-265-6777
Fax: +36-1-700-2115

 


-bv-

További áruház  hírek: termekpiac.com