Termékpiac hírek

Jó hangulat tabletta idegeskedés ellen

Jó hangulat tabletta idegeskedés ellen
A HRI Good Mood - Jó hangulat tabletta orbáncfű kivonatot tartalmazó gyógynövényes tabletta. Egy filmtabletta 334 mg kivonatot tartalmaz az orbáncfű föld feletti részeiből. A készítmény rossz hangulat és enyhe szorongásos tünetek enyhítésére alkalmazható.
Az orbáncfű teáját sokan használják idegeskedés, depresszió, alvászavarok ellen, de alkalmazzák bőrgyulladások, nehezen gyógyuló sebek kezelésére is.

Az orbáncfű népies neve: csengőfű, csengőlinka, kozmadinor, lyukaslevelűfű, Szent Antal virága, Szent János füve, Jézus füve. Az orbáncfűfélék (Guttiferae) családjába tartozó évelő növény, amely erdőszélek, füves, cserjés helyek gyakori növénye. A növény illóolajat, cseranyagot, flavonoidokat (hiperozidot), naftodiantronokat (hipericint) tartalmaz.

 

 


Good Mood

Jó hangulat tabletta idegeskedés ellen


Az orbáncfű teáját sokan használják idegeskedés, depresszió, alvászavarok ellen, de alkalmazzák bőrgyulladások, nehezen gyógyuló sebek kezelésére is. Jótékony hatással van az emberi szervezetre gyomorfekély vagy vese- és epebántalmak, továbbá idegi eredetű gyomor-bélrendszeri panaszok esetén.


A száj belső sérülései ellen szintén ajánlott. A népi gyógyászatban az orbáncfüvet (orbáncfű olajat) reumás fájdalmak enyhítésére és egyes bőrbetegségek kezelésére használják. Köszvény, furunkulózis és egyéb gennyesedések, felületi-külső vérzések esetén használták.


Jó tudni! A növény fényérzékenységet okozhat. Teájának gyakori fogyasztása esetén néhányan érzékenyebben reagálnak a napfényre, és hajlamosabbá válnak a leégésre. A világos bőrűeknél allergiás kiütéseket okozhat! Fogyasztásakor ezért kerüljük a hosszan tartó napozást!

 

 

 


Forrás: BékésPláza


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com