Termékpiac hírek

Humana teák gyermekeknek

Humana teák gyermekeknek
Szakértelem és szeretet - e két szó tökéletesen fejezi ki azt, amit a Humana nyújt Önnek és gyermekének. A Humana vállalat Németországban alakult, több mint 60 évvel ezelőtt, ma már világszerte gondoskodik a babák mindennapjairól.
A Humana termékei fejlesztése során elsősorban az egészséget, a kiváló minőséget és a kicsik ízlését tartja szem előtt, valamint azt, hogy a különféle bébiételek és italok a lehető legtermészetesebbek legyenek. Bármelyik termékükről is legyen szó, a Humana elválasztó tápszerek, a tejpépek, a teák és a Bébivíz minősége egyformán magas, hiszen egy helyen és ugyanúgy készülnek: szakértelemmel és szeretettel.

gyerektea
A Humana „Jó éjt" tea

A Humana „Jó éjt" tea kellemes ízű ital 4 hónapos kortól. Különböző gyógynövények - citromfű, mályva, hársfa, kakukkfű - keveréke. A kiváló minőségű gyógynövényeknek ez az értékes kombinációja teszi a Humana „Jó éjt" teát élvezetessé kicsik és nagyok számára egyaránt. A tea 4 hónapos kor előtti esetleges fogyasztásáról kérje gyermekorvosa, védőnője véleményét! Színezőanyagot, konzerválószert, mesterséges aromaanyagot nem tartalmaz. Gluténmentes. Fontos tudnivalók: A Humana „Jó éjt" tea l
tea gyerekeknek

Humana gyógynövénytea


A Humana gyógynövénytea kellemes ízű frissítő ital 4 hónapos kortól. Különböző gyógynövények - kamilla, hársfa, citromfű - keveréke. A kiváló minőségű gyógynövényeknek ez az értékes kombinációja teszi a Humana gyógynövényteát élvezetessé a kicsik és nagyok számára egyaránt. A tea 4 hónapos kor előtti esetleges adásáról kérje gyermekorvosa, védőnője véleményét! Színezőanyagot, konzerválószert, mesterséges aromaanyagot nem tartalmaz (a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak megfelelően).
frissítő ital csecsemőknek

Humana gyümölcstea


A Humana gyümölcstea 8 hónapos kortól adható, azonnal oldódó, kellemes, gyümölcsízű frissítő ital, csecsemők számára, hibiszkusz- és földieperlevél-kivonattal, alma-, csipkebogyó- és ribizliporral, C-vitaminnal. Színezőanyagot, konzerválószert, mesterséges aromaanyagot nem tartalmaz.


Forrás: gyerekkosar.hu

Medico Uno Pharma Kft.

Tel: 23/530-830


-bv-

További áruház hírek: termekpiac.com