Termékpiac hírek

Hőszigetelő anyagok webáruháza

Hőszigetelő anyagok webáruháza
A webáruház elsősorban a Masterplast Kft. Thermomaster és a Hőplusz Kft. hőszigetelő rendszereit és kiegészítő termékeit forgalmazza , de mellette még polisztirol, kőzetgyapot, üveggyapot szigeteléseket és kiegészítőit mint indítóprofilok, élvédők, dűbelek, üvegszövet háló, építési fóliákat is.
A Center Kert Kft. 2003 nyarán alakult.A cég kezdetben beton térburkolatok forgalmazásával indult. A térkövek mellett néhány természetes kőburkolatot és kerti kiegészítő termékeket értékesítettek.

Thermomaster hőszigetelő rendszer

Jelenleg több, mint tíz beton elemeket, térköveket gyártó céggel állnak márkakereskedői kapcsolatban, valamint kíbővítették kínálatukat hőszigetelő rendszerek, vakolatok, és rendszerkiegészítő elemek forgalmazásával.
Elsősorban a Masterplast Kft. Thermomaster és a Hőplusz Kft. hőszigetelő rendszereit és kiegészítő termékeit forgalmazzák, de mellette még polisztirol, kőzetgyapot, üveggyapot szigeteléseket és kiegészítőit mint indítóprofilok, élvédők, dűbelek, üvegszövet háló, építési fóliákat is.Homlokzati kapart vagy gördülő vakolataik mindenféle igényt kielégítenek, amit akciók esetén akár színfelár nélkül és rendszer vásárlása esetén 10 év garanciával kínálnak.

szigetelés
ISOMASTER XPS SVR lábazati polisztirol


Forgalmaznak még Kingstone homlokzati és lábazati vakolatokat,hengerelhető vakolatokat és homlokzat festékeket, Delap falburkolatot is. A hőszigetelő rendszereken, beton burkolatokon kívűl Jungle Gym, Coaland gyermekjátékok, Delap lábazati és homlokzati burkolatok, természetes kövek, vízelvezető rendszerek, kerti grillek, kerti bútorok és számos kertépítéshez, kertszépítéshez szükséges anyag található a cég kínálatában. De megtalálható itt a Semmelrock, Kavics Beton, Barabás Téglakő, Beton Epag, Leier, Abeton-Viacolor, JV-Raszter, TERCA, Weissenböck és Friedl térkő gyártó cégek teljes térburkolat szortimentje is.


Forrás: hoszigetelesaruhaz.hu

Center Kert Kft.

info@hoszigetelesaruhaz.hu

 

 

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com