Termékpiac hírek

Heitmann konyhai tisztító a kataboltja.hu webáruház kínálatában

Heitmann konyhai tisztító a kataboltja.hu webáruház kínálatában
A kataboltja.hu oldalon található mosó- és tisztítószerek a "hagyományos, bolti mosószerekkel" ellentétben nem tartalmaznak agresszív foszfátokat és tenzideket, vagyis olyan anyagokat, melyek szennyezik környezetünket, és melyek az allergiásoknál és különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak.

A Heitmann Konyhai tisztító, egy erős zsír- és vízkőoldó hatású készítmény. Könnyedén eltávolítja a lerakódott zsírt, vízkövet és más szennyeződéseket. Használhatod munkafelületek, mosogatók, főzőfelületek, szagelszívók, csempék tisztítására.

 

 

környezetbarát termék

Heitmann Konyhai tisztító 750 ml

 

 

A benne lévő narancsolaj nemcsak az illatával van jelen, de a zsíroldó hatásért is felelős. Tulajdonképpen ez a termék a nagy kedvenc Narancsolaj szórófejes testvére. Nem kell tartanod attól, hogy megmarja a műanyag felületeket, de a zsírt ugyanúgy lekapja a konyhapultról, mint a tiszta narancsolaj. Kiválóan leszedte az odaégett foltokat az üvegkerámia főzőlapról, meg a zsírosakat a tűzhely mögötti csempéről. Nagyon könnyű bánni vele, szinte nincs hatóidő, az ember még egy - rövid, alig másfél napos - vendégvárós főzőcske után is villámgyorsan „puccba vágja” a segítségével az egész konyhát! Mindezt úgy, hogy nem kell gumikesztyűt venned, mert nem marja szét a kezedet. Hiába, ezek a svájciak azért nem adnak ki a kezükből akármit.


Az természetesen nem is kérdés, hogy a környezetnek és a kezednek is barátja, mert XI (irritáció) mentes!


Használata:
kb. 30 cm távolságból spricceld a tisztítandó felületre, majd rövid ideig hagyd hatni. Erős szennyeződések esetén egy ronggyal, vagy szivaccsal is dörzsöld meg a foltokat. Végül alaposan öblítsd le hideg vízzel, vagy nedves ronggyal töröld le a felületet.

Figyelem! Nem használható meleg, vagy savra érzékeny felületeken (pl. márvány, terméskő, egyes krómacél típusok, krómozott felületek, színezett műanyagok, alumínium és ezüst felületek). Ez a gyártó kötelező figyelmeztetése, de én azt mondom, ha kétséged van egy kényesebb felülettel kapcsolatban, egy eldugott, kis területen csinálj próbát, és meglátod, hogy lehet biztonsággal használnod-e, vagy nem.


Légy elővigyázatos a festett, lakkozott, olajozott és vaxolt felületek esetében. Lehetőség szerint végezz próbát a használata előtt egy nem feltűnő részen.

 

 


Forrás:  kataboltja.hu

Kata Natura Kft.

kataboltja@gmail.com

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com