Termékpiac hírek

Hátizsákok a mormota webáruházban

Hátizsákok a mormota webáruházban
A mormota.eu webáruház üzemeltetői otthonosan mozognak a túrafelszerelések piacán, hiszen 15 éve követik folyamatosan figyelemmel az outdoor cégek termékfejlesztéseit, szaküzletük kínálatát is ennek megfelelően állítják össze.

A Mormota túrabolt hátizsákjai közül három kerül bemutatásra.túrázás

Black Diamond Epic 35 túra hátizsák


Keskeny profilú Black Diamond Epic 35 hátizsák mozgásszabadságot biztosító ergoACTIV felfügesztés SwingArm vállpántokkal. Egész évben használhatod, legyen szó sziklamászásról, jégmászásról, többnapos magashegyi túrákról.

Rendkívül tartós és strapabíró túrazsák, amely ergoACTIV felfüggesztéssel és SwingArm vállpántokkal járul hozzá a komfortos viselethez. Ezek a megoldások teszik testre szabhatóvá a hátizsák minden fontosabb elemét, hogy az a lehető legjobban alkalmazkodjon az egyéni kívánalmaknak.

Párnázott, masszív, állítható derékövvel van ellátva, amelyet akár igény szerint el is távolíthatunk. A jégcsákány tartó hevedereknek köszönhetően a legfontosabb felszereléseink mindig kéznél lesznek.

Az Black Diamond Epic hátizsák 45 liter űrtartalmű változatban is kapható.

Nézd meg a Black Diamond hátizsákok Active Form Design rendszerének részletes bemutatását és tanácsaink segítségével válaszd ki a testalkatodnak és sporttevékenységednek legmegfelelőbb hátizsákot.

 

túrázás

Vaude Wallaby gyerekhordó hátizsák


Vaude Wallaby gyerekhordó hátizsák
Kicsit könnyebb zsák a legértékesebb "csomagunknak", ez a Vaude Wallaby gyerekhordó hátizsák 2 éves korig. A gyerkőc mellett rengeteg hely jut még a fontosabb holmiknak is. Ez az innovatív gyerekhordó zsák az egyik legkönnyebb a kategóriájában. Állítható támasza eltávolítható viseletkor. A Vaude Wallaby nem csak praktikus, de környezettudatos döntés is: környezetbarát anyagok felhasználásával készült, ezért blusegin minősítést kapott.szárazzsák

Outdoor Research Drycomp Summit Sack 27 vízálló hátizsák


A Outdoor Research Drycomp Summit Sack 27 könnyű és vízálló, egynapos túrazsák, amelyben magaddal viheted a hálózsákodat, és az esőkabátodat. Hálózsákod vízálló tárzsákjaként és teljesértékű vízálló hátizsákként is használhatod. Bivakolók számára találták ki!

A Drycomp Summit Sack különlegessége, hogy szárazzsák és hátizsák egyben. A szárazzsákok módszerével zárható, így nem csak az anyaga, de a nyílása is teljesen vízhatlan, miközben vállra vehető. Így akár önálló túrazsákként is használható, ami a vízbe merüléstől is megvédi felszerelésedet.

Az OR büszkén hirdeti különlegességét: a minőség és a funkció összhangjának eredményeként az outdoor iparban elérhető legkiválóbb garanciát tudja nyújtani - az Outdoor Research Végtelen Garanciát (OR Infnite Guarantee®).Forrás: mormota.eu

Mormota Túrabolt

info@mormota.eu-bv-

További termek hírek: termekpiac.com