Termékpiac hírek

Haluxwill webáruház

Haluxwill webáruház
A Haluxwill Kft.elmúlt 20 évben kiváló kapcsolatot alakított ki a piac vezető szereplőivel, így a Legrand és a Schneider Electric kiemelt szakkereskedésévé, az energiaelosztás területén pedig immár második éve egy 60 éves múltra visszatekintő szlovén gyártó, az ETI legnagyobb hazai disztribútorává lettek.
Egyik fő profiluk a kábelek, vezetékek értékesítése, így ebben a témakörben sem ismernek lehetetlent, a legkisebbtől a legnagyobb mennyiségig, a kommersztől a legspeciálisabb típusokig bármi rendelkezésre áll belátható időn belül, köszönhetően a külföldi gyártókkal, valamint néhány hazai importőrrel való hosszú évekre visszanyúló jó kapcsolatnak.


villany webáruházFénycső armatúra 4x18w

A világítástechnika területén 2012-ben egy új cég az iCON Electric Arany Fokozatú Márkaképviselet címét vehették át, ezen kívül pedig import kínálatukban is rengeteg világítástechnikai termék szerepel. A közelmúltban megkezdték a görög Courbi cég kiváló minőségű műanyag szerelési anyagainak importját, ezzel vízmentes és süllyesztett kötődobozok, védőcsövek, kiegészítők széles választékával bővült palettájuk. Tevékenységi köreik részét képezi a villám- és túlfeszültség-védelem is, a szlovák ZIN és az osztrák LEUTRON cégekkel való közvetlen kapcsolatuknak köszönhetően az erre vonatkozó igényeket is garantáltan a legjobb áron teljesítik.

villany
Túlfeszültség levezető pp bcd tnc 25/74

A fentiek mellett pedig a jól ismert és elismert gyártók termékei is sorakoznak polcaikon, így például ha a WAGO, a TUNGSRAM, a BALS, az OBO, az EATON (korábban Moeller), a KOPOS KOLIN, a TRACON ELECTRIC, a FINDER, vagy akár a MAKITA termékeire van szüksége, náluk akkor sem fogunk csalódni. E kapcsolatoknak köszönhetően mindig van egy jobb ajánlatuk, a versenyképes ár azonban soha nem megy a minőség rovására, hiszen 2006-ban bevezették az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melynek segítségével szolgáltatásaik minőségét még magasabb szintre emelték Partnereik elégedettsége érdekében.


Forrás: haluxvill.hu
info@haluxvill.hu


-bv-
További termek  hírek: termekpiac.com