Termékpiac hírek

Hajomodell.hu webáruház

Hajomodell.hu webáruház
Egyedi ajándékok tárát nyújtjuk az ajándékozni vágyóknak, s a nem mindennapi ajándékötleteink közül garantáltan megtalálja az igazit, bármilyen különleges alkalomra szóló meglepetésről legyen szó.
A Réti-Ház Bt. 2003-ban debütált az exkluzív lakberendezési - és ajándéktárgyak piacán, ötletet kínálva mindazoknak, akik szeretik az egyedi termékeket, az igényes kivitelezést és nem utolsósorban rajongói a hajós világnak. 2012-ben a Vitorlás Világ Kft. vette át a működést. Igazi különlegességeket kínálunk az exkluzív iroda és a lakberendezés kedvelőinek!

 

vitorla.hu

Armilláris gömb


A vitorlás hajómakettek, jachtok, faliképek és a különlegesebbnél különlegesebb réztárgyak, iránytűk, barométerek, lámpák és egyéb hajós lakberendezési termékeink közül biztosan Ön is talál olyat, amivel páratlan meglepetést szerezhet saját maga, szerettei vagy akár ügyfelei és kollégái számára is.
Egyedi ajándékok tárát nyújtjuk az ajándékozni vágyóknak, s a nem mindennapi ajándékötleteink közül garantáltan megtalálja az igazit, bármilyen különleges alkalomra szóló meglepetésről legyen szó. Születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy akár céges ajándéknak is izgalmas, igényes és ritka termékek közül válogathat.

 

 

vitorlás

Történelmi makettTermékeink

Fő termékeink az 1700-1800-as évek hajóinak makettjei, valamint jachtok, vitorlások, csatahajók, csónakok, melyek aprólékos kézi munkával - némelyik több száz munkaóra ráfordítással - és nagy hozzáértéssel készülnek eredeti tervek, részletes rajzok, s festmények alapján. A fából készült hajómakettek, változatos méretben és minőségben kaphatóak az ajándék kategóriától egészen a több ezer darabból összeállított múzeumi minőségűig. Nálunk mindenki talál a pénztárcájának megfelelő hajót, hiszen már pár ezer Ft-tól egészen a milliós nagyságrendű hajókig (ez utóbbi több mint 4 m hosszú) minden árkategória fellelhető, a hajó méretétől és kidolgozottsági mértékétől függően.játék hajó

3D puzzle profi, Santa Maria


2012-ben termékkínálatunk kanadai cédrusból készült valódi kajakokkal, kenukkal bővült a manufaktúrából. Amennyiben Ön saját maga szeretné elkészíteni hajóját, választhat fa, építő készleteink, kittjeink közül is. Enteriőr kínálatunkat hajózással kapcsolatos kiegészítők, konyhai felszerelések, ajándékok, dísztárgyak, festmények, poszterek, puzzle-k és játékok színesítik. A dísztárgyak mellett a praktikus és a mindennapok során is jól használható lakberendezési termékpalettánk (lámpák, ruhafogas, konyhai felszerelések, órák stb.) is nagyon változatos. Látogasson el hozzánk és személyre szabott tanácsokkal segítjük a választásban, hogy biztosan olyan ajándékot vásároljon, amiben az Ön számára fontos személy leginkább örömét leli.

 

Forrás: hajomodell.hu

+36 30 41 11 141
info@vitorlasvilag.hu

 


-bv-

További termek hírek: termekpiac.com