Termékpiac hírek

Gyógyító kövek

Gyógyító kövek
Az ásványok és az ember története több ezer éves múltra tekint vissza, azokra a korokra, amikor a Föld kincseit mind fizetőeszközként, mind pedig díszítésre használták.
Minden kultúrában a kövek gyógyító erejének tudása a természetes gyógyítás szerves része volt. Emberemlékezet óta a nemes ásványokat szerencsehozó, védelmező és gyógyító kövekként használták. Ez nem hit kérdése, ez annak kérdése, hogy ezt az ősi tudást a magunk vagy mások számára hasznosítani akarjuk-e.ásvány

Ametiszt marokkő


Ametiszt
Az ametiszt a kvarccsoport legkedveltebb köve, az achát ásvány belső felszínén növekszik. Míg a kristály maga jó néhány centiméterre nő meg, az azt tartalmazó geóda akát több méter hosszú is lehet. Ennek a fenséges kőnek a színe a mély lilától a halvány levenduláig terjedhet a benne lévő magnézium és vas mennyiségétől függően. Az ametiszt a királyi ékszerek tradícionális színe volt, mivel a lila a jólétet és gazdagságot szimbolizálta.  Az ametisztet még ma is siker kövének tekintik, használja büszkén!
gyógykövek

Fluorit karkötő


Fluorit
A fluorit, vagy másképpen folyami pát, az a kő, mely biztosan üdítőleg hat ránk, bárhol is tűnik fel. Mindegy, hogy a szikrázó egyszínű levendula fluoritról, vagy az egymást gyönyörűen kiegészítő lila és zöld színekben játszó szivárványfluoritról van szó, a hatás ugyanaz, látványa olyan frissítő és egyben megnyugatató, mintha csak most léptünk volna ki a tusoló alól. A legnépszerűbb fajtája a szivárvány fluorit, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne elmerengni a szivárvány sokszínűségében, épp úgy, mint ennek a kőnek a szépségében. Minden egyes kő különleges a maga egyediségével és kedvességével!
indigó kövek

Borostyán babalánc lepidolittal és hegyikristállyal


Lepidolit
A lepidolit színskálája a lilás, rózsaszíntől a sárgán, szürkén keresztül a fehérig, átlátszóig terjedhet.Igen porózus kő, kerüljük a vízzel és vegyszerekkel való érintkezését! Lelki gyógyhatása:

A lepidolit könnyít lelki terheinken, így hatásos félelmeink, stressz és a harag leküzdésében. Nyugtató hatása éjszaka is elkísérhet. Olyan alvászavarok esetén, amelyeket a túlfeszített munkatempó, a stressz okoz, vagy gyerekeknél a túlpörgés, esetleg hiperaktivitás, jót tesz a nyakba, vagy a párna alá tett lepidolit.

Javítja az önfegyelmünket és aktiválja döntőképességünket, segítve céljaink könnyebb elérését az életben.


Forrás:indigokovek.hu
Indigó Kövek
+36-70-402-41-99

 


-bv-
További termek  hírek: termekpiac.com