Termékpiac hírek

Fül-és testgyertyák

Fül-és testgyertyák
Ez a természetes gyógymód Dél-Amerikából származik. Indián törzsek fedezték fel, hogy egy tölcséres eszköz testen történő elégetése megtisztítja a testen belül futó energiapályákat.

A fül-és testgyertya megszabadítja a beteget a gyulladásos gócoktól és fájdalmaktól, azaz blokádoktól, melyek akadályozzák a szabad energiaáramlást. Ma már jól bevált természetgyógyászati eszközök közé tartozik.


herbapark.hu webáruház

Medinatural fülgyertya eukaliptusz 2db


Medinatural fülgyertya eukaliptusz 2db

A fülgyertya hatóanyagát képező természetes eukaliptusz illóolaj élettani háttere:
Hatása elsősorban légúti megbetegedések ellen,és fájdalomcsillapításra terjed ki. Csíraölő és fertőtlenítő, valamint depresszió, köhögés, migrén, megfázás, és nem utolsó sorban reuma kezelésére alkalmazható.

A fülgyertya különböző betegségek kezelésére alkalmas:
a fül keringési zavara, fül, homlok- és melléküregek gyulladása, halláscsökkenés, fejfájás, migrén, nátha, megfázás, szénanátha, stressz, idegesség, energiaáramlást akadályozó blokkok esetén.

A kezelés hatásmechanizmusa:
A gyertya 12-15 perc alatt ég el, ezalatt hőhatás keletkezik, mely átterjed a fülre, valamint a fül belsejére. Az égő láng alatt a hengerben vákuumhatás, és ezáltal a fülben vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége. A salakanyagok elszállítódnak, egy részük kijut a fülből, megindul a váladékfolyás. Az aromásított gyertyában lévő gyógynövénykivonat a hő hatására intenzív párolgásba kezd, és a hallójárat felületén kifejti hatását.

FIGYELMEZTETÉS: Használata nem helyettesíti a szakorvosi kezelést!

Gyermekeknél a tisztítás kizárólag felnőtt jelenlétében végezhető.

Tilos! Perforált dobhártya esetén, illetve ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne lévő hatóanyagra allergiás. Gyermekeknél 3 éves kor alatt nem ajánlott!

 

 


napfonat

Naturhelix Csakragyertya 2db citromsárga

 

Naturhelix Csakragyertya 2db citromsárga
NAPFONAT CSAKRA épp a köldök köldök fölött található, a plexus coeliacus (hasi szimpatikus idegközpont) pontja. Az érzelmi élet, az önkép és a környezetünkkel való kapcsolat központja. A Naturhelix napfonat csakragyertya sárga színű, természetes kamilla illóolajjal illatosított.

A napfonat csakra a személyiség, az önértékelés központja, meghatározza a külvilághoz való viszonyunkat (elutasítással, kritikával szembeni érzelmeket), rejtett énünkkel, titkainkkal való kapcsolatunkat. Innen fakad a kompetencia és a valahová tartozás érzése. A csakra egyensúlyzavarát mutatják koncentrációs problémák, döntésképtelenség, rossz ítélőképesség és emberismeret, torzult önkép, önállótlanság, tehetetlenség.

A harmadik csakra kiegyensúlyozását segíthetik:

Illóolajok: cickafark, kamilla, borsmenta, boróka, vetiver, petitgrain (keserűnarancs) és majoránna.

Ásványok: a citrin, aranytopáz, borostyán, sárga turmalin és sárga zafír
Ételek: müzli, gabonafélék, tésztafélék, kenyér, rizs, lenmag, napraforgómag, tej, sajt, joghurt.
Fűszerek: gyömbér, menta, citromfű, kamilla, kurkuma, kömény és édeskömény.

 

 


fülgyerrtyázás

Tádé Méhviasz fülgyertya citromfű 2db


Tádé Méhviasz fülgyertya citromfű 2db
Hossza: 22 cm.
Szabadalmaztatott összetevői: pamutvászon, méhviasz, kurkuma, élelmiszeripari paraffin, illóolaj Kézi sodrású, ezért nagy mennyiségű bioenergiát tartalmaz.
A fülgyertyázás méhviasz gyertyánként 10-16 perc.

A fül gyertya kürtő átmérője keskenyebb a testgyertyáénál, ezért enyhébb a vákuum szívóhatása.A fülbe, vagy a fül reflex pontjaira helyezve alkalmazhatjuk.A hő-, vákuum-, és harmonizáló hármas hatás már az első gyertya elégetése után megtapasztalható.Az égés közben a gyógynövény kivonata a meleg levegővel együtt a bőrszövet alá kerül, s vákuum hatás következtében megmozgatja a testben lévő energiát, így egyenletesen fejti ki harmonizáló hatását.

Citromfű: stressz, migrén, frontérzékenység esetén ajánlott 

Forrás: herbapark.hu

Bordás Áron

+36308191466


-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz

További termek hírek: termekpiac.com