Termékpiac hírek

Forever Italia kávéfőzők

Forever Italia kávéfőzők
A kavebolt. net webáruház prémium minőségű, egyedi termékeket kínál kényelmes, online vásárlási lehetőséggel. Kávé, tea, kakaó, forró csoki, csokoládé, kávézáshoz és teázáshoz szükséges kiegészítő kellékek, kávéfőzők, kávégépek kaphatóak a kavebolt.hu honlapján.

Napjainkban a kávé világa egy új márkanévvel gazdagodott: FOREVER, egy fiatal vállalat, mely 20 év tapasztalatára és az alapítók kiváló üzleti szakértelmére tekinthet vissza.
konyha

Forever Miss Moka Prestigea 1 személyes kávéfőző


Az igazi szenvedély vezeti a vállalat kávéfőző gyártó specialistáinak csapatát; képzett és gyakorlott emberek, az iparág igazi szakértői. Ez a szenvedély arra készteti őket, hogy állandóan fejlesszenek, szelektáljanak, új és magas minőségű termékeket tervezzenek, melyek egyszerre hagyományosak és innovatívak, s melyek tervezése és megalkotása a kitűnő kávé elkészítését hivatott szolgálni.
kávéfőzés

Forever Miss Inox 2 személyes kávéfőző


A FOREVER Verbania-ban, a Maggiore tó partján található, a kávéfőző gyártók és háztartási termékek szülőföldjén. A FOREVER saját kávéfőző családjaival lépett be a piacra, melyek között megtalálható a hagyományos Miss Moka Prestige, a Miss Inox, mely indukciós főzőlapon is használható, az innovatív és modern Miss Cocò és Miss Tutù, és a rendkívüli Miss Marilyn PLUS és Miss Combi DUO, mely az olasz és nemzetközi S.A.F.E. szabadalom alapján működik, kiváló otthon készített cappuccinot és krémes eszpresszó kávét készít. A termékkínálatot folyamatosan frissítik, és minden évben új, élen járó termékekkel jelennek meg, hogy elébe menjenek és megfeleljenek a fogyasztók egyre inkább kifinomult kívánalmainak. Így született meg a vadonatúj Miss Moka Evolution, az első pod-dal működő kávéfőző, a Miss Marilyn PLUS, a dekoratív kávéfőző és a Miss Orzì, mely ideális gabonakávé elkészítéséhez.

praktikus

Forever Miss Coco Black 6 személyes kávéfőző


Minden FOREVER kávéfőző egy gondos esztétikai és funkcionális tanulmány eredménye, különleges figyelmet fordítanak a szerkezeti és technológiai kérdésekre, a biztonságra, a környezet védelmére, az egészségvédelemre és a végfelhasználók szükségleteire. A fiatal tervezőkkel való együttműködés képessé teszi a vállalatot arra, hogy olyan új és eredeti termékeket kínáljon, melyekben a praktikus használat szép megjelenéssel párosul.


A FOREVER kávéfőzőkhöz kapcsolódik az asztali kiegészítők gazdag választéka, melyek tökéletesek bármely terítékhez és minden stílushoz, ízléshez passzolnak.Forrás:kavebolt.net

info@kavebolt.net

06-20-509-1022

 


-bv-

További termek hírek: termekpiac.com