Termékpiac hírek

Fallabda-squash.hu webáruház

Fallabda-squash.hu webáruház
Az L&H Sport 1993-ban jött létre, s azóta Magyarország egyik vezető kereskedőjévé nőtte ki magát a fallabda felszerelések forgalmazásának tekintetében. Ennek alapja, hogy a cég 1993 óta a francia Tecnifibre márkának a kizárólagos hazai forgalmazója és képviselete.
Webáruházunkban a legjobb minőségű squash ütőket találod meg, akár olyat is vehetsz, amelyikkel egy nagy sztár versenyzik, de olyat is vehetsz, amely a korodhoz (junior) illik jobban, vagy csak nagyon tetszik és trendi.


sport
Tecnifibre - Carboflex 130 Basaltex 2010 fallabdaütő


Amit érdemes a vásárláskor figyelembe venned, azok a következők:
- a versenyütő súlya 110 - 140 gramm, az ára 28 000 - 40 000 Ft. Ezek az ütők a legmodernebb Hi-Tech fejlesztésű grafit squash ütők. Mindenkinek ajánljuk, tudásszinttől függetlenül. Egyedül csak a pénztárcánk szabhat határt megvásárlásuk esetén.


fallabda
Head - Nano Ti. Team Alloy Csomag kezdő játékosok számára


- az amatőröknek és középhaladóknak gyártott squash ütő súlya 150 - 195 gramm, az ára 15 000 - 25 000 Ft. Az ütő strapabíróbb, és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik kezdők vagy alkalmi fallabdázók.
- a kezdőknek már 10 000 - 15 000 Ft között árfekvésben is gyártanak ütőket a cégek, ezek a squash ütők általában alumíniumből vagy a grafit és az alumínium ötvözetéből készülő kompozít ütők.


squash
Harrow - Rebel fallabdaütő


- kifutó modellek: alkalmanként a legjobb squash ütőket is meg lehet vásárolni sokkal olcsóbban mint az eredeti ára, mert megjelent már az új modell vagy olyan sikeres volt, hogy újragyártásra került, de speciális áron.

Forrás:fallabda-squash.hu

L&H Sport
info@fallabda-squash.hu

 

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com