Termékpiac hírek

Ecos üveggyapot

Ecos üveggyapot
A Knauf Insulation a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő szigetelőanyag-gyártója, amely széles választékban kínál a megnövekedett energiahatékonysági-, hő- és hangszigetelési igényeket is kielégítő termékeket lakossági építésekhez és felújításokhoz csakúgy, mint kereskedelmi és ipari épületekhez.

A Knauf Insulation 2009-ben vezette be vegyi kötőanyagoktól mentes üveggyapot termékcsaládját ECOSE néven. A kizárólag természetes alapanyagokból készült termékek forradalmasították az üveggyapot termékek piacát, hiszen addig a Knauf Insulation-ön kívül még soha senkinek nem sikerült ez a gyártás-technológiai áttörés.

 

 


ecose

Többfunkciós üveggyapot tekercs


Az ECOSE Technology-val készülő Knauf Insulation ásványgyapot termékek megjelenése és tapintása eltér az eddig megszokottól. A megnevezés olyan forradalmian új, formaldehidmentes kötőanyag technológiát takar, amelyben gyorsan megújuló anyagokat használunk a más szigetelőanyagok gyártásánál alkalmazott kőolajszármazékok helyett. Az ECOSE Technology, az 5 éves intenzív kutató-fejlesztő munka eredményeként született bio-alapú kötőanyag puha tapintást és természetes barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

 

 

 

ecose szigetelőanyag

Többfunkciós üveggyapot tábla

 

A környezettudatos és formaldehid-mentes fejlődési irány szellemében az ECOSE Technologyval készülő Knauf Insulation ásványgyapot termékek még inkább megerősítik az üveggyapot amúgy is kivételes környezetvédelmi pozícióját. Az új, természetes Knauf Insulation ásványgyapot nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat vagy hozzáadott formaldehidet.A barna szín és puha tapintás, valamint az üveggyapottól eddig is elvárt, megbízható hő- és hangszigetelő képesség és tűzállóság kombinációjának eredménye az energiatakarékos szigetelőanyag új generációja. Az ECOSE Technology-val készülő Knauf Insulation termékek éppen olyan jók, mint a hagyományos ásványgyapot szigetelőanyagok, sőt számos tulajdonságukban sokkal jobbak.


Az energiatakarékos szigetelőanyag új generációja:környezettudatos technológiával, bio-alapú kötőanyaggal készült formaldehidmentes ásványgyapot, mesterséges színezőanyag hozzáadása nélkül!

 


Forrás:knaufinsulationshop.hu
ISO-THERMO KFT
info@iso-thermo.hu


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com