Termékpiac hírek

Dr. Rimpler kozmetikumok

Dr. Rimpler kozmetikumok
A Dr. Rimpler professzionális kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták versenytársaikat. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon. Termékeik minden, a kozmetológiában elért hi-tech elemet tartalmaznak.
A kozmetikumok hatékonyságának titka a gondosan összeállogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. A legmodernebb hatóanyag szállító kapszulák jelentősen nagyobb mennyiségben, és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják el a hatóanyagokat, hogy azok ott fejthessék ki hatásukat, ahol szükség van rájuk. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés, az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia és az ezekhez kapcsolódó magas minőségellenőrzés biztosítja. Termékeiben több kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott, forradalmian új termék található.

kozmetikum

Dr. Rimpler BIONATIVE Herbal Night Care -

bio gyógynövényes éjszakai krém 50 ml


A gondosan kiválogatott növényi hatóanyagok táplálják és regenerálják az érzékeny bőrt. A sejtvédő multifunkcionális NibiTM kivonat stimulálja a test saját hyaluronsav termelését, fokozza a bőr hidratációját és regenerációját. Sejtregeneráló, sejtaktiváló hatású, és fokozza a bőr rugalmasságát.

 

 


ránctalanító

Dr. Rimpler BASIC LINE Tonic - frissítő alkoholmentes tonik 200 ml

 


Frissítő, alkoholmentes tonik a normál és vízhiányos bőrök tökéletesebb tisztítására. Speciális hatóanyagai nedvesítő és nyugtató hatásúak. Stabilizálja a sav-védőköpenyt és megelőzi a lúgos károsodásokat. Az édesmandula protein ránctalanító, vitalizáló és hidratáló tulajdonságú. A kamilla és B-vitamin nyugtató és kiegyensúlyozó hatású.

 


bőrtisztítás

Dr. Rimpler BASIC LINE Protective Cream -

24 órás, gyulladáscsökkentő krém 50 ml


Intenzív ápoló krém a gyulladásra hajlamos, tisztátalan bőrök éjszakai és nappali ápolására, gyulladásgátló és nyugtató anyagok kombinációjával, hidratáló és védő komponensekkel. Zsírfény hátrahagyása nélkül szívódik fel. Az egész család számára alkalmas 24 órás krémként. Férfiaknak különösen borotválkozás után ajánlott a használata.Forrás: baalbekwebshop.hu
baalbekstudio@gmail.com

 

 

 

-bv-
További termek  hírek: termekpiac.com