Termékpiac hírek

Clarity fagyigép ajándékkal

Clarity fagyigép ajándékkal
Ha Ön fagylaltimádó, akkor rajongani fog ezért az eszközért, amivel isteni fagylaltot, sörbetet vagy joghurtkását készíthet otthonában.

Ajándék fagyiskanállal csak interneten.

A Delimano Clarity fagylaltgép az az eszköz, amiért minden fagylaltimádó rajongani fog. Kompakt, nagy teljesítményű és strapabíró robotgép, amellyel a saját konyhájában, mindössze 15-40 perc alatt olyan finom fagylaltot, sörbetet vagy joghurtkását készíthet, amilyet még sohasem kóstolt.

fagyigép
Delimano Clarity fagylaltgép

Ha nem bízik a kereskedelemben kapható, üres kalóriákkal teli fagylaltokban, a Delimano Clarity fagylaltgép a tökéletes eszköz az Ön számára. Saját maga választhatja meg a prémium összetevőket, kísérletezhet az ízekkel és mindenféle jeges édességeket készíthet, például könnyű, kalóriaszegény és egészséges sörbeteket, sűrű, krémes és kompakt fagylaltokat, vagy különleges étrendi igényű embereknek való finomságokat.


Kóstolja meg kipróbált receptjeinket, vagy kísérletezzen ki saját ízeket. Vonja be a gyerekeket is a munkába, és engedje, hadd szerezzenek örömet maguknak azzal, hogy csokidarabokat, dióféléket, karamellt vagy cukorkát tesznek a keverékbe.
Delimano Clarity
Ez a kisméretű fagylaltgép bármilyen konyhában elfér


Erőteljes kialakítás nagy fagyasztótállal, átlátszó fedéllel és erős keverőlapáttal.

A Delimano Clarity fagylaltgépet erőteljesre és strapabíróra gyártották, ezért éveken át megbízhatóan fogja szolgálni Önt. A nagy, levehető fagyasztótálban akár egyszerre 1 liternyit is készíthet a kedvenc fagylaltjából, az átlátszó fedél pedig azért hasznos, mert szemmel követheti a készítés folyamatát.


Ez a kisméretű fagylaltgép bármilyen konyhában elfér, a használata nagyon egyszerű - az előkészített hozzávalókat öntse az előre lefagyasztott tálba, és figyelje, amint a gép finom fagylalttá varázsolja őket. Az erős keverőlapát automatikusan váltogatja a keverési irányt, így a fagylalt biztosan krémes és ízletes lesz.


A jól tapadó talpon az eszköz biztonságosan és stabilan áll, miközben Ön a kedvenc fagyott desszertjét készíti. Az automatikus kikapcsoló funkció megvédi a motort a túlmelegedéstől.


A Delimano Clarity fagylaltgéppel könnyen, gyorsan és szórakozva készíthet teljesen természetes, prémium minőségű fagylaltot és sörbetet.


Forrás: delimano.hu
Studio Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft.
Telefonszám: 06/1-452-5199

 


-bv-

 

További termek hírek: termekpiac.com