Termékpiac hírek

BékésPláza ajánlata: takarítás Vixi termékcsaláddal

BékésPláza ajánlata: takarítás Vixi termékcsaláddal
A Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése közel két éve indult. A cég célja eljuttatni minden háztartásba a Vixi tisztítókendőket, megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével.
A mikroszálat az 1970-es években fedezték fel, először a ruhaiparban, sportruházatban használták. A mikroszálból készült kelmék formatartóak, könnyűek, nedvszívó képességük rendkívüli, jól moshatóak, könnyen száradnak, hosszú élettartamúak. A mikroszálas anyagok takarításban való használata kb. 20 éve kezdődött el.Nyugat Európában és Amerikában jóval elterjedtebb a használata, mint Magyarországon.

Portörlő kendő a Vixi-től
Mit szólnátok egy kis portörléshez? Brrrrrrrrr!!?? . Nézzük a Vixi-vel milyen gyorsan végzünk! Ez a kis sárga polár szerű, ámde mikroszálas kendő magában tartja a port, nem tologatjuk ide-oda. Nagyon puha, nincs olyan bútor, dísztárgy aminek ártana.
Grátisz: a virágok levele is portalan lesz tőle, nem kell csatakot csinálni a fürdőszobában a virágok "zuhanyozásához" .Törlés után levélfény, tápoldat jöhet. A kendő mosható, tartós és formatartó. A Vixi egyik slágerterméke. Ára:1550.-FtVixi Poroló:Pókhálózó teleszkópos nyéllel
Hatásos fegyver a pókháló és házi por ellen, por allergiásoknak kifejezetten ajánlja a Vixi!
A mikroszál magához vonzza a port,pókhálót, még a nappal lusta szúnyogokat is. Takarítás közben nincs szálló por a levegőben,kevés hasonló termék rendelkezik ilyen tulajdonsággal. A mikroszálak vékony de stabil acéldrótra vannak felrögzítve, emiatt az eszköz hajlítható, könnyű, a kisebb résekbe is pl. radiátor mögé is befér.
Használható: falak, plafon, csillárok, függönyök, könyvek, bútorok, és minden felület gyors és tartós portalanításához, emiatt a levegő is tartósan pormentes lesz.Mosógépben mosható, öblítőszer nélkül.
Mérete: 60 cm ára 2950.-Ft
Teleszkópos nyél külön kapható hozzá.ára: 1400.-

Ablaktisztító kendők
Biztos, hogy szükséges az ablaktisztító? Szerintem biztosan nem. Mennyi ablaktisztító, és papír fogy el egy nagytakarításkor? Mennyi időbe is telik amíg az ablakok ragyognak?
A mikroszálas kendőkhöz nem kell egyik sem, csak tiszta víz.
Használata: A sötétkék kendővel lemossuk az ablakot, szélvédőt, tükröt,stb, és a száraz világoskékkel lazán áttöröljük. A sötétkék kendő mindig legyen tiszta, ezért munka közben szükség esetén ki kell öblíteni. Egy ablak megtisztítása mindössze pár perc.
Tipp: Az autómosóból kijövet néhány mozdulattal letöröljük vele a szélvédőt, és párátlanításra is alkalmas.

A kendők tisztán tartása:Használat után mosószappannal, öblítőszer nélkül kimossuk
Forma és színtartó, egy pár kendő évekig használható

Vixi mikroszálas ablaktisztító kendők 1 pár 3100.-Ft

 

 


Forrás: BékésPláza


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com