Termékpiac hírek

Békési pálinkák a 101palinka.hu webáruház kínálatában

Békési pálinkák a 101palinka.hu webáruház kínálatában
A Békési pálinkafőzde 2003. óta a Békés-Pálinka Megállóhelyen várja a látogatókat. A főzde mellett a gőzmozdony mellé vásárolt büfé kocsiból és tehervagonból lett kialakítva a pálinkakóstoló és múzeum.

 

A megnövekvő látogatói forgalom szükségessé tette egy nagyobb és korszerűbb kóstoló és bemutatóhely létrehozását. Békés belvárosában, az Ady utca 1. szám alatt, mely egy csodálatos műemlék épület, létrejött a Békési Szilvapálinka Centrum(BPC). A BPC egy hi-tech szolgáltatóház, a modern értelemben vett pálinka érzés megismerésére, közösségi hely, ahol a pálinka van a centrumban és magába foglal mindent, ami a pálinkához kell.

szeszesital
Békési Prémium Birs pálinka (0,5L 40%)


Békési Prémium Birs pálinka (0,5L 40%)
Az almatermésű Békési gyümölcspálinkák a szolid, elegáns italokat idézik. A diszkrét illatok a lágy-fanyar ízvilág különös élményt nyújt a vilmoskörte pálinka fogyasztóinak. A birs pálinka fanyarsága harmonizál a nagymamánk készítette birsalma kompót fűszeres ízével. Minden palack, évjáratonként egyedi sorszámmal készül, limitált szériában.gyümölcspálinka
Békési Prémium Bodza pálinka (0,5L 40%)


Békési Prémium Bodza pálinka (0,5L 40%)

Egy képzeletbeli erdei kirándulásra invitáljuk e pálinkák kóstolásával. A különleges vadonban termő gyümölcsökből készült Békési pálinkák fanyar, de komplex egyedi ízvilágával visszaadja mindazt, amit barangolásaink alkalmával már megismerhettünk. Minden palack, évjáratonként egyedi sorszámmal készül, limitált szériában.

 

 alkohol

Békési Prémium Cigánymeggy pálinka (0,5L 40%)

 


Békési Prémium Cigánymeggy pálinka (0,5L 40%)
A csonthéjasok pálinkájának kóstolásával egy fantasztikus ízutazásra hívjuk. A szilvák, cseresznyék virágillatokkal harmonizáló marcipános magzamatától, a barackok lekvárosságon át a csokoládés bonbonmeggyig mindent megtalál. Minden palack, évjáratonként egyedi sorszámmal készül, limitált szériában.Forrás: 101palinka.hu
HK-Kontroll Kft.
info@101palinka.hu

 

 


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com