Termékpiac hírek

Békés Pláza ajánlata: népi fenyőbútorok

Békés Pláza ajánlata: népi fenyőbútorok
A Moliatti Kft.számára a minőségi, egyedi bútorgyártás sikeres megvalósítását elsősorban szakembereik odaadó alkotómunkája valamint a jól felszerelt szakmai műhely, szinte korlátlan lehetőségei együttesen teszik lehetővé. Elhivatott hívei a hagyományőrző, értékes és szép munkának.

Az egyedi szokásokhoz, különböző személyiségek, családi tervek és célok kiszolgálásához, majdnem minden esetben személyre-családra szabott egyedi bútor biztosítja a legjobb, hosszútávra szóló megoldást. A bútorok tervezését és gyártását is vállalja a Békéscsabán működő Moliatti Kft.

 


étkező

Haldeni népi tálasÉtkező bútorok
Az egyedi szépségű népi fenyő, tömörfa tálalószekrények, valamint asztalok és székek erdei fenyőből készülnek, melyek forma és méret kialakítása teljesen a személyre szabott igényeknek megfelelően történik. Az étkező bútorok felületkezelés megoldása lehet pácolt- lakkozott, viaszolt, olajozott, festett bútor vagy akár antikolt is.nappali

Narvik népi kanapé


Nappali bútorok
Az egyedi szépségű népi fenyő, tömörfa kanapé és kanapé ágyak valamint fotelek erdei fenyőből készülnek, melyek forma és méret kialakítása teljesen a személyre szabott igényeknek megfelelően történik. A nappali bútorok felületkezelés megoldása lehet pácolt- lakkozott, viaszolt, olajozott, festett bútor vagy akár antikolt is.hálószoba

Párizs népi ágy

 


Hálószobabútorok
Az egyedi szépségű népi fenyő, tömörfa ágyak, franciaágyak és baldachinos ágyak erdei fenyőből készülnek, melyek forma és méret kialakítása teljesen a személyre szabott igényeknek megfelelően történik. Az hálószoba bútorok felületkezelés megoldása lehet pácolt-lakkozott, viaszolt, olajozott, festett bútor vagy akár antikolt is.


 


Forrás: BékésPláza
Moliatti Kft

Telefon/fax: 0036-66/650-023

Mobil: 0036-30/6368-705

E-mai.: moliatti@moliatti.hu


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com