Termékpiac hírek

Baxi kazánok

Baxi kazánok
A fűtési rendszerek hő ellátására a 80-as évek gázosítási programja után legtöbbet használt hő termelő berendezés a gázkazán. A Kazán webáruházban számos gyártó minőségi termékét kínálja vásárlóinak.
A gázkazán kezdetben kizárólag hagyományosan kéményes kialakítású volt. Napjainkban egyre inkább a turbós és kondenzációsgázkazán az elterjedt. A gázkazán melegvíz előállítása szerint lehet fűtő gázkazán, kombi gázkazán, vagy beépített tárolós gázkazán. A gázkazán álló kivitelű változata már nem igen található meg a háztartásokban, ma már szívesebben használnak fali gázkazánokat.


kazángyártás
Baxi Luna Duo-Tec 28 gázkazán

Baxi

Az angol Baxi cégcsoport, mint Európa harmadik legnagyobb kazán gyártója, 17 országban rendelkezik kazán gyártói bázissal és több mint 70 országba exportálja termékeit. Kazán eladásokból származó éves árbevétele meghaladja az 1,3 milliárd Euro-t, foglalkoztatottjaik száma Európa szerte túlszárnyalja a 4200 főt. Baxi kazán fejlesztésekre - melyeken 250 mérnök dolgozik - éves viszonylatban 30 millió Euro-t költenek.

 kombikazán

Baxi Prime HT 330 fali kondenzációs kombi gázkazán

Baxi kazánok

Napjainkra a Baxi kazán választék ugrásszerű bővülésen ment keresztül, ugyanis a Baxi már több mint 70 féle kazánnal van jelen a piacon. Természetesen nem csak kombikazán családokkal, hanem egy olyan különböző árkategóriát képviselő termékpalettával, ami már magába ölel fűtőkazán és kombikazán készüléket, kondenzációs kazánokat, melyek 12kW-tól 150kW teljesítményben kaphatók, továbbá hőközpontokat, kéményes és turbós kazán termékcsaládokat egyaránt. Így a Baxi kazánok a fogyasztói igényeket a választék tekintetében is teljes mértékben kielégítik.

 

kazán webáruház

BAXI MAINFOUR 24F fali turbós kombi gázkazán

 

Baxi környezetvédelem

Mindenki számára, a Baxi kazánoknak is egyre fontosabbá válik az energiatudatosság és a környezetkímélő megoldások alkalmazása. A megfelelő tájékoztatásnak köszönhetően egyre szélesebb rétegben tudatosul, hogy mit is jelent a hagyományos gázkazánok által nyújtott 85-87%-os hatásfokon üzemelő kazánokhoz képest egy 109,8%-os hatásfokon működő Baxi kondenzációs kazán típus, mellyel 30%-os energiamegtakarítást lehet elérni.

Amellett, hogy a kiváló minőségű Baxi kazánok elérhető áron kerülnek forgalomba további előnyüknek mondható, hogy károsanyag-kibocsátásuk 20% alá esik, ami a tökéletes égésnek tudható be. A Baxi kazánok így teljes mértékben illeszkednek a környezetkímélés és az energiatudatosság követelményeihez.

 

Forrás: kazanwebaruhaz.hu

Hungaro-Trading Kft.
info@kazanwebaruhaz.hu

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com