Termékpiac hírek

Az idén is megrendezésre kerül a ''Segítő Vásárlás''

Az idén is megrendezésre kerül a ''Segítő Vásárlás''
A Salva Vita Alapítvány szervezésében 2013-ban is megrendezésre kerül a fogyatékossággal élők által gyártott termékek kiállítása és vására, a „Segítő Vásárlás". A programsorozat nyitórendezvénye Debrecenben 2013. június 20-án 14 órakor kezdődik a Kölcsey Központban!
Idén a programsorozat országos méretűvé bővül, a már hagyománnyá vált karácsonyi vásár mellett (Budapest, Millenáris) a vidéki nagyvárosokban is szeretnénk bemutatni és megismertetni a nagyközönséggel azokat a kézzel készített, kiváló minőségű magyar termékeket, melyeket megváltozott munkaképességű dolgozók gyártanak. A helyszínek: Debrecen, Balatonfüred, Miskolc, Pécs, Békéscsaba és Győr.


Segítő Vásárlás
Egyes termékeket webáruházban is megvásárolhatunk: Winner webshop


A programsorozat nyitórendezvénye Debrecenben 2013. június 20-án 14 órakor kezdődik a Kölcsey Központban! (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) A 2013 decemberéig tartó rendezvénysorozat szervezője a Salva Vita Alapítvány, fő támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága.


A belépés a programokra ingyenes!


A Segítő Vásár rendezvények, illetve a "Segítő Vásárlás" mozgalom és védjegy fő célja, hogy bemutassa és megismertesse a nagyközönséggel azokat a kézzel készített, kiváló minőségű magyar termékeket, melyeket megváltozott munkaképességű dolgozók gyártanak. A rendezvénysorozat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy hazánkban tovább növekedjen a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága és beágyazottsága. Mindezt azzal szeretnénk erősíteni, hogy a fogyatékossággal élő munkavállalók országos rendezvénysorozat keretében is megmutathatják, mire képesek, ha ehhez segítséget kapnak.

 

Forrás: segitovasarlas.hu

 


-bv-

További termek hírek: termekpiac.com