Termékpiac hírek

Argánolaj, mint a szépség és egészség őrzője

Argánolaj, mint a szépség és egészség őrzője
Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati részén él, ellentmondva a sivatag törvényeinek. Illatos olaja Marokkó folyékony aranyának számít, mivel a betegségek megelőzésére és kezelésére szolgál, valóságos életelixírként.
Alkalmazása belsőleg

Reumatikus megbetegedések ellen, antioxidáns volta miatt bizonyos daganatos megbetegedések esetén, érelmeszesedésre, magas vérnyomásra, keringési zavarok esetén, szívkoszorú-ér betegség ellen, a szívinfarktus rizikójának csökkentésére.

 bio

Argánolaj


Miért is jó az argánolaj?

Az argánolaj tisztán természetes eredetű termék, amely több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz, ezek pedig már több száz éve fontos szerepet játszanak a hagyományos marokkói egészségápolásban. Ősidők óta az egészség és s szépség megőrzőjeként tekintenek rá. Az argánolaj több mint 80%-ban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat (mint az olajsav vagy linolsav), ebben megelőzi az olívaolajat is. Az argánolajban fontos növényi szterolok találhatók, mint például a schottenol és a spinasterol, melyek egészségre kifejtett jótékony hatását jelenleg számos tudományos vizsgálat tanulmányozza. Az olaj természetes antioxidánsokban való gazdagsága révén védi az emberi szervezetet.

 kozmetikai célokra

Aromax Argánolaj


Aromax Argánolaj 20 ml (kozmetikai célra)
A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak (szél, erős napfény, füstös környezet, vegyi anyagok) kitett bőr, haj, köröm ápolására.

Segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít.

Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású, csökkenti a viszketést és a kiszáradást.

Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem kelt olajos érzetet.

Javasolt alkalmazás: környezeti ártalmaknak kitett bőr, haj, köröm ápolására.

 


étkezési célokra

Solio Argánolaj


Solio Argánolaj 100ml (étkezési célra)
Az argánolaj jellemzői:
Nagyon magas a természetes E-vitamin tartalma.
Emellett gazdag A- és D-vitaminkban,
és esszenciális zsírsavakban.


Ajánlott mennyiség: 3 teáskanál naponta, a kész ételhez fogyasztva.Forrás: biobolt-webaruhaz.hu
e-mail: info@biobolt-webaruhaz.hu

telefon: (+36)52-320-637 (H-P 9-17.00-ig)

 

 

-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com