Termékpiac hírek

Akciós mosógatógépek

Akciós mosógatógépek
A főzés és az evés végeztével kényeztesse el magát azzal, hogy csak hátradől és pihen. Az Electrolux mosogatógépei tökéletes minőségben és környezetbarát módon végzik el Ön helyett a mosogatást.
Az alábbiakban a fritzkonyhafelszereles.hu webáruház akciós termékei közül ismerhetünk meg hármat.beépíthető mosogatógépElectrolux ESL6810RA

Electrolux ESL6810RA

RealLife mosogatógép csupán 39 dB zajszinttel,A+++ energiaosztállyal, szatelit szórókarral és XXL belső térrel -10 literrel nagyobb űrtartalom a maximális helykihasználásért!
szatelit szórókar: A RealLife mosogatógéppel többé nem kell kétszer átgondolnia, milyen edényt használjon. Nyugodtan készíthet különleges fogásokat egyedi méretű edényekben is - mindent egyszerűen be tud helyezni, és a végeredményben sem fog csalódni. A RealLife rendszer kétirányú forgást végző FlexiSpray karral és TopShower vízsugarakkal biztosítja, hogy a víz mindenhová eljusson, miközben az Aquasave rendszer a minimális vízfogyasztásról gondoskodik.akciós mosogatógép

Electrolux ESI 6700 RAX


Electrolux ESI 6700 RAX
RealLife mosogatógép A++AA besorolású, csupán 43 dB zajszinttel, szatelit szórókarral és XXL belső térrel -10 literrel nagyobb űrtartalom a maximális helykihasználásért!
Rugalmasan mozgatható kosarak - hogy minden beférjen elsőre: A mosogatógép bepakolásakor bizonyára jól jönne egy kis rugalmasság, hogy elsőre minden beférjen. Épp ezt a célt szolgálja a FlexiLift. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a felső kosarat emelje vagy süllyessze - még akkor is ha tele van -, így ott hozhat létre több szabad helyet, ahol éppen szükség van rá.

 mosogatógépElectrolux ESI4610RAX


Electrolux ESI4610RAX

Ez a 45 cm széles kezelőpaneles mosogatógép A++ energiaosztályú,nagy kijelzős és automata programmal rendelkezik.
Az egyéni főzési szokásokhoz alkalmazkodó mosogatógép Electrolux: Nem kell, hogy mosogatógépe technológiája megkösse a kezét. A keskeny RealLife készüléket arra tervezték, hogy biztosítsa a hétköznapokon összegyűlő szennyes edényekhez szükséges rugalmasságot. Ennek köszönhetően nyugodtan használhat bármilyen csészét, serpenyőt, edényt, poharat, tálat és egyéb eszközt, és biztos lehet abban, hogy ezeket mind egyszerre el is mosogathatja.

 


Forrás: fritzkonyhafelszereles.hu

Fritz Konyhagép És Konyhafelszerelés
info@fritzkonyhafelszereles.hu
+36 75 950 848

 


-bv-

További termek  hírek: termekpiac.com