Termékpiac hírek

A világ első vízálló-ütésálló, cserélhető objektíves fényképezőgépe

A világ első vízálló-ütésálló, cserélhető objektíves fényképezőgépe
2013.09.19.-én a Nikon bejelentette a világ első vízálló-ütésálló, cserélhető objektíves fényképezőgépét, a Nikon 1 AW1 kompakt rendszer-fényképezőgépet továbbá cserélhető objektívjeit , amelyeket kifejezetten a vadonatúj Nikon 1 AW1 vízálló/ütésálló/fagyálló rendszer-fényképezőgéppel való használatra terveztek.
Vízálló (15 méterig)2, ütésálló (legfeljebb 2 méteres magasságból leejtve)3, fagyálló (-10°C-os hőmérsékletig), és teljesen porvédett4; a Nikon 1 AW1 teljesítményét a természet szélsőséges körülményei sem hátráltathatják.

fotózás
Nikon 1 AW1 fényképezőgép

A rendszer-fényképezőgép és a vele egy időben bemutatott, hozzá hasonlóan elegáns két vízálló/ütésálló/porálló 1 NIKKOR AW objektív képesek arra, hogy bármilyen környezetben megörökítsék a történések javát, ugyanakkor egy divatos városi eseményen sem tűnnek idegennek. Az új fényképezőgép elég kisméretű ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen. Elég gyors ahhoz, hogy bármikor egy pillanat alatt reagáljon. És annyira elegáns, hogy mindenhol utánafordulnak. Ez a gép a stílusos fotós megoldása a kiváló minőségű fényképek és videók készítésére - szó szerint bárhol.

 vízálló gép

Nikon 1 AW1, a rendszer-fényképezőgép


A lenyűgözően gyors és pontos Nikon 1 fejlett hibrid AF (automatikus élességállítás) rendszer biztosítja, hogy fényképei pontosak, videói pedig simák és természetesek legyenek. A 14,2 megapixeles, CX-formátumú CMOS-érzékelő ISO érzékenységtartománya a 6400-as értékig terjed, ami gyenge fényben is remek részletgazdagságot biztosít. Amikor pedig igazán besűrűsödnek az események, a Nikon 1 AW1 akkor is gondtalan fényképezést tesz lehetővé: az akció minden részletét megörökítheti a kalandbiztos kialakítású gép akár 60 kép/mp (automatikus élességállítás használata esetén 15 kép/mp) sebességű sorozatfelvételi funkciójával5, miközben nem kell amiatt aggódnia, hogy fényképezőgépe poros vagy nedves lesz, esetleg kiesik a kezéből.

A Nikon 1 AW1 és az 1 NIKKOR AW objektívek a robusztus funkcionalitás, a klasszikus, minimalista design és az elképesztően gyors működés ellenállhatatlan kombinációját kínálják; mostantól senkinek nem kell kompromisszumot kötnie az állóképek vagy videók minőségében, vagy akár a saját stílusérzékében csak azért, mert egy kis kalandra vágyik.

 


Nikon 1 AW1

A világ első vízálló-ütésálló, cserélhető objektíves fényképezőgépe


Jordi Brinkman, a Nikon Europe Nikon 1 kompakt rendszer-fényképezőgépeinek termékmenedzsere a következőket mondta: „Izgatottan várjuk, hogy az új AW rendszer lehetőségeinek jóvoltából a Nikon 1 technológia egyedi előnyei mindenhova eljussanak. A vízálló/ütésálló/fagyálló kialakítás és a vonzó megjelenés révén bárki magabiztosan készíthet kiváló minőségű fényképeket és videókat rengeteg különféle helyzetben.

Objektívcserével más perspektívából is lehet fényképezni, és nem kell lemaradni a történésekről akkor sem, ha a helyszín a víz alatt, a hegy tetején, vagy éppen a városi éjszakában van. Ez a tökéletes rendszer azok számára, akik a felszerelésüktől minden helyzetben jó teljesítményt várnak el."


Forrás: fotostop.hu
06-82-510-403
info@fotostop.hu

 


-bv-
További termek  hírek: termekpiac.com