Termékpiac hírek

A legcsendesebb páraelszívó

A legcsendesebb páraelszívó
A konyha nemcsak veszélyes üzem, hanem "szagos" is. Főzés közben ugyanis a gőz mellett különféle - és nem mindig kellemes - illatanyagok is a levegőbe kerülnek. Eltávolításuk ma már nem csak szellőztetéssel, hanem konyhai szag- és páraelszívóval is történhet.
A hagyományos páraelszívók egyszerű működésűek, többnyire háromfokozatúak, és mindegyik a tűzhely megvilágítását is megoldja. Az igényesebb páraelszívó típusok egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkeznek. Ilyen pl. a zsírfogó telítettségét jelző LED, vagy az elszívó teljesítményének fokozatmentes szabályozása, illetve a rövid ideig működő intenzív elszívó fokozat.konyha
Falmec Lunina NRS 90 páraelszívó

Falmec Lunina NRS 90 páraelszívó

A Legcsendesebb páraelszívó, extra csende technológia

A FALMEC egyik jelentős fejlesztése az NRS zajcsökkentő rendszer, mely a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, valamint ezek speciális szigetelésének köszönhetően extra csendes megoldást biztosít. Az új, különleges zajcsökkentő rendszer jelentős mértékben csökkentette a páraelszívók zajszintjét. A FALMEC folyamatos kutatásokat és technológia fejlesztésket végez a páraelszívók zajszintjének csökkentése érdekében.

 

 

konyhai berendezés

FALMEC új generációs NRS páraelszívó


Nagyobb hatékonyság, a teljesítmény jobb kihasználása csendesebb működés és kisebb energiafelhasználás. Ezeken a területeken a FALMEC mindig kiváló eredményt ért el. A motortér gondos áramlásdinamikai tanulmányozása során, együttműködve prof. Roberto Da Fornoval, a padovai egyetem aerodinamikai tanszékének docensével, lehetővé tette a légáramlás optimalizálását és a turbulencia kiküszöbölését, mely a légáramlás során keletkező zaj legfőbb forrása volt.A speciális nagy hatásfokú zajcsökkentő anyagok használata tovább csökkentette a páraelszívás során keletkezett légáramlás által keltett zajt.

 

 

szagelszívó

FALMEC NRS, a legcsendesebb páraelszívó

 

A hallásérzetet logaritmikus skála jellemzi: 1dB zajszint csökkenés 20%-al csendesebb működést, vagyis 3dB-el kisebb zajszint feleakkora zajt jelent! A FALMEC új generációs NRS páraelszívói tökéletes megoldást biztosítanak olyan épületekben, ahol nincs vagy csak korlátozott lehetőség van külső motorok alkalmazására, mint például passzív házak, műemlék jellegű épületek ....stb.
Ezekben az esetekben nincs szükség külön falfúrásra, a homlokzat igénybevételére ahova a külső motor kerülne elhelyezésre, de a páraelszívó működése az új technológiának köszönhetően mégis rendkívül csendes lesz. Ha a páraelszívó külső kivezetése nem lehetséges, arra is van megoldás. Kimondottan ezekhez a típusokhoz a FALMEC egy új speciális aktívszén-szűrőt kínál, mely egyéb más hasonló szűrőkkel szemben hosszabb élettertemmel rendelkezik, valamint regenerálható azaz az aktívszén részecskék, melyek a kellemetlen szagok megkötését biztosítják újra aktiválhatók és így a szűrő többször is felhasználható.

 


Forrás: konyhaelszivo.hu
info@konyhaelszivo.hu
+36 70 60 11 944

 

-bv-

További termek hírek: termekpiac.com