Termékpiac hírek

A festészet remekművei, a Mester Kiadó kínálatában

A festészet remekművei, a Mester Kiadó kínálatában
A Mester Kiadó Kft. kiadványa ezúttal a kultúra és a művészet kedvelői számára készült. Erre az ajánlatra nem lehet nemet mondani!
Most rendkívül kedvező áron ismerkedhet meg a festészet varázslatos világával!

„A festészet remekművei" című kiadványunknak köszönhetően nem csak a világszerte ismert festők műveivel ismerkedhet meg, hanem azok életével, korával, festési technikáival, a munkásságukra ható tényezőkkel és egyéb érdekességekkel is. Minden csomag négy gyönyörű képet tartalmaz, így egyszerre több alkotás kalandos útját mutatjuk be Önnek.

 

mester kiadó

A festészet remekművei


A csodálatos festmények reprodukciói ízlésesen mutatnak a falon, és a hátoldalon található információkból, érdekes történetekből és csodálatos illusztrációkból jobban megismerheti a festőt és a műalkotást, mint gondolná! Hogyan került a festmény jelenlegi tulajdonosához? Milyen technikával készültek a felbecsülhetetlen értékű műalkotások? Kérdéseire választ talál "A festészet remekművei" című kiadványunkban, amely könyvesboltokban nem kapható.

A gyűjtemény segítségével otthonába varázsolhatja a világhírű galériák legféltettebb kincseit!

Minden hónapban négy új festménnyel, a világhírű művészek életével, érdekes történetekkel, tényadatokkal ismerkedhet meg. Természetesen csak akkor, ha Ön is szeretné!

 


Mona Lisa

Útmutató a festészet különleges világához


A kártyák felépítése:

„A festészet remekművei" egy egyedülálló útmutató a festészet különleges világához. Kiadványunk segítségével nem csupán a világ leghíresebb festőit, hanem a kiváló magyar művészeket és képeiket is közelebbről megismerheti. A sorozat bemutatja a festészet legfontosabb irányzatait a reneszánsztól a rokokón, romantikán és expresszionizmuson keresztül a realizmusig. Bizonyára Ön is megtalálja kedvencét „A festészet remekművei" képei között, a reprodukciók hátoldalán található érdekes információkkal pedig tovább bővítheti tudását.

 

ajándék képkeret

8 festmény reprodukciója


Hogyan működik?
Bemutatócsomag 10 000 Ft helyett mindössze 990 Ft-ért!

Töltse ki, és küldje el a fenti adatlapot, hogy Öné lehessen a bemutatócsomag. Ha most megrendeli, Öné AJÁNDÉKUNK, egy arany színű képkeret melybe tökéletesen illeszkednek a reprodukciók. A bemutatócsomagért Önnek 10000 Ft helyett mindössze 990 Ft-ot kell fizetnie, ami már tartalmazza a csomagolási- és postaköltséget, valamint az áfát is.
Kötelezettségek nélkül

Amennyiben a bemutatócsomag átvételét követő 8 napon belül nem kapunk Öntől elutasító választ, három-négy hetente elküldjük a kiadvány újabb csomagját 1990 Ft ellenében. A további küldemények bármikor lemondhatók - elég, ha telefonon vagy levélben értesít bennünket.
Csak Önön múlik, hogy meddig gyűjti a kártyákat

A küldemények átvétele nem kötelezi Önt vásárlásra, visszaküldheti a kártyacsomagokat 8 munkanapon belül. A kártyák további küldése bármikor megszakítható - elég, ha felhívja ügyfélszolgálatunkat a (06-1) 374-3883-as telefonszámon.

 


Forrás:mesterkiado.hu
Mester Kiadó Kft.
Információ: 06-1-354-7967

 

 

-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További termek  hírek:
termekpiac.com