Békés megye termékpiac online

Magyarország

www.mconet.hu

 Kedd,    Szabolcs
Fecapeca.hu - Az online horgászbolt

Gyulán a Megyeház u. 4-8. szám alatt található Feca-Peca Horgászbolt tulajdonosai online horgászboltot is üzemeltetnek, ahol a csaliktól a horgászbotokig minden megtalálható, ami a sikeres horgászathoz nélkülözhetetlen. Az alábbiakban ízelítőt kapunk akciós termékeikből.


Fecapeca.hu - Az online horgászbolt 

Spro rod-pod

 

CONCORDE ROD - POD 

 Ez a rod pod egy rendkívül sokoldalúan felhasználható igazán praktikus rod pod. A bottartó állvány különlegessége, hogy tetszés szerint állítható a ráhelyezett botok magassága. Ha a helyzet úgy kívánja (pl: háromfán), hogy a sűrű vízi növényzet miatt, magasra kell állítani a botokat, hogy minél kevesebb zsinór feküdjön a vízen, csupán egy mozdulat és máris égbe mutatnak bojlis botjaink. Ha a sűrű csónakos vagy hajóforgalom miatt a zsinórt minél laposabban kell ",,elrejteni" ekkor botjaink spicce a víz felszíne felé kell, hogy mutasson. Ezzel az állvánnyal ez is könnyedén kivitelezhető. Bármilyen helyzetben is áll bottartónk, a három erős lábnak és a több, mint kettő méteres fesztávnak köszönhetően mindig stabil marad. Másik óriási előnye, hogy pillanatok alatt összerakható, különösebb technikai tudást nem igényel az összeszerelése. Anyaga: felületkezelt acélcső, nagyméretű állító csavarokkal. Tartozékai: 2db kereszttartó; 1db hordtáska.

SPRO WAWE
Kétgombos modern felépítésű kapásjelző. Az egyik gomb a hangszín a másik a hangerő szabályozására alkalmas. A hangjelzés mellett piros és zöld lámpák felvillanásával is jelzi a kapást. Újdonság, hogy a zsinórvezető kerék ezeknél a típusoknál műanyag helyett már rézből készül.        

 

Fecapeca.hu - Az online horgászbolt

 Carp Academy pontyozó ágy

 

CARP ACADEMY PONTYOZÓ ÁGY

A hosszú horgásztúrák egyik elengedhetetlen kelléke egy kényelmes fekvőhely. Ultra stabil keretüknek köszönhetően teherbírásuk 170 kg-ig terjed. Különleges HLE acélszelvényből készülnek, melyeknek köszönhetően különösen ellenállóak és könnyűek. A komplett keret szinte elnyűhetetlen, fekete szürke metál felülettel van bevonva. A kereten levő 95cm széles matrac erős, légáteresztő, időjárásálló Oxford-nylon keverék anyagból, speciálisan préselt jó hőszigetelésű szivacsból készült. A Superior szériához készült ágyak speciális szakításálló, UV- álló textilekből készülnek. A fekvés kényelmét, a matracot tartó több méter hosszúságú rugalmas zsinórok biztosítják. Szállítás közben az ágy összecsukásakor rugalmassága megengedi, hogy takarót, vagy vékonyabb hátizsákot is belecsukjunk. Lábai dupla erősítésűek és állíthatók.

 Fecapeca.hu - Az online horgászbolt,

Shimano bojlis szett

 

 

SHIMANO BOJLIS SZETT

 A Shimano cég különböző összehangolt párosokat kínál szuper áron. Minden horgász módszerhez megtalálható szettek kínálnak a horgászok számára.


SHIMANO HYPERLOOP BX SPECIMEN HORGÁSZBOT 3.90M
Az egyik legjobban fogyó botsorozatunkat egy kicsit frissítettük, nem csak a dizájn változott, hanem első ránézésre úgy tűnik, mintha egy teljesen más bot lenne az elődjéhez képest. Az ismerős spirálszövés nem tűnt el a botról, csak belülre került, mely által csökkent a súlya és átmérője, de javultak a fárasztási tulajdonságai. Az XT30/40 bottest kapott egy áttetsző grafit „éjszakai égbolt" hatást, ami tökéletesen illik a gunsmoke színű kéttalpas Shimano Hardlite gyűrűkhöz. A bot további jellemzője a karbon zsinórrögzítő klipsz, mely minden modellen megtalálható, az Shimano DPS orsótartó és a puha tapintású markolat az osztott nyél végén.

BAITRUNNER 10000 DL RA
A Shimano 2009-es újdonságai közül a BAITRUNNER DL RA nyeletőfékes orsó két csapágyas kiváló ár/érték arányú. Egy Shimano négy csapágyas orsó adott esetben ugyanolyan magas minőséget jelenthet, mint egy tíz csapágyas orsó. Lassú dobemelési rendszerének köszönhetően precíz zsinórrakás, valamint hosszú és pontos dobást tesz lehetővé. Tökéletesen kiegyensúlyozott forgó részek, nagy méretű zsinórvezető görgő, 4,6:1 es áttétel, dupla hajtókar

 

Forrás: fecapeca.hu

-bv-

 

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További termek hírek:
termekpiac.com


Szóljon hozzá regisztráció után!