Békés megye termékpiac online

Magyarország

www.mconet.hu

 Péntek,    Ágoston
A wsteleshop.hu webáruház autóápoló termékei

A wsteleshop.hu webáruház autóápoló termékei között találjuk a Fix-It Pro terméket, melytől eltűnnek a karcnyomok, a WS Platinium lakkprotektort, ami védi az autó festését, illeve az osztrák Ice Max termékcsaládot, ami a téli hónapokban nyújt segítséget.


A wsteleshop.hu kínálatában autóápolási-, háztartási-, szabadidős- és wellness termékeket valamint konyhai kiegészítőket találunk. Valószínűleg néhány termék ismerős lesz, hisz a wsteleshop.hu termékeit rendszeresen bemutatja televíziós reklámjaiban.

 

 

 karcnyomok autón

Fit-IT Pro autóápoló

 

Ha elegünk van már a csúnyán megkarcolt autózárakból, azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak meg autónkon, akkor a Fix-IT Pro autóápoló az ideális megoldás. Segítségével villámgyorsan eltűnnek a karcnyomok... Fix-IT összetevőit a napfény UV-sugarai aktiválják. Először feltöltik a sérülést (a karcot), majd összekapcsolódik a gépjármű eredeti lakkozásával, ezáltal a Fix-IT tartósan láthatatlanná teszi az apró csíkokat. A Fix It Pro egyedülálló formulája a felületi karcolásokat tartósan eltünteti, összeköti a meglévő lakkrétegeket, ezután már magától megszárad. Ergonómikus kialakítása precíz alkalmazást tesz lehetővé. Nem igényel szaktudást, hogy autónkon, a kívánt részeken szinte ugyanolyan csillogó legyen a lakkréteg, mint újkorában! A csomag tartalma: 1x Fix-IT Pro; 1x AJÁNDÉK Power autósampon-koncentrátum; 1x AJÁNDÉK lakkvédő készítmény.

 

autóápoló 

WS Platinum lakkprotektor

 

Az új WS Platinum lakkprotektor autóápoló használata után a lakk nem csupán optikailag lesz szinte új, hanem keményebbé és ellenállóbbá is válik.  A WS PLATINUM Lakkprotektor titka a PTFE-adalék és a szabadalmaztatott polymer-formula kombinációja, mely a lakkon egy láthatatlan védőréteget képez. Mindegy, hogy hőség, fagy, ónos eső, só, kosz, kátrány vagy rovarok! A lakk mindig teljesen védve van! És ez a védelem még a karcolásoknál is segít. A WS PLATINUM-mal villámgyorsan eltűntetheti a karcolásokat, és megakadályozhatja későbbi kialakulásukat! A nap UV-sugarai minden lakkot mattá és színtelenné tesznek. Úgy, ahogy mi is védjük bőrünket naptejjel, autóinknak is szükségük van védelemre! A PLATINUM erős UV A és B blokkolóval védi autója festését! A szabadalmaztatott POLYMER formula egy elasztikus réteggel védi a lakkot, azáltal hogy alkalmazkodik a hőmérséklet-ingadozásokhoz!

 

autóápoló termékek

Ice Max szélvédő-ápoló

 

Ice Max szélvédő-ápoló

A különleges DE-ICE formulának köszönhetően a szélvédője jég- és hómentes lesz. Ezzel a speciális folyadékkal megoldódik a befagyott szélvédő problémája - nem kell többet kaparnunk hidegben és fagyban, hogy kilássunk.

Ice Max szélvédő-mosó

Az Ice Max szélvédőmosó folyadék akár -80°C-ig használható, így kitűnően alkalmazható télen. Környezetbarát.

Ice Max zároldó

Másodpercek alatt kiolvasztja a befagyott zárakat különleges DE-ICE formulának köszönhetően, s egyúttal véd is a későbbi befagyás ellen.

 

Forrás: wsteleshop.hu

WS Teleshop International

ugyfelszolgalat@wsteleshop.hu

 

Kapcsolódó cikk:A wsteleshop.hu termékei már webáruházban is megvásárolhatók

 

-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További termek hírek:
termekpiac.com


Szóljon hozzá regisztráció után!