Békés megye termékpiac online

Magyarország

www.mconet.hu

 Szerda,    Rebeka
A természetes huminsavak szerepe az állatgyógyászatban

A természetes huminsavak és azok származékai egyre népszerűbbek az alternatív állatgyógyászati készítmények között. Többek között erősítik az immunrendszert, méregtelenítik a szervezetet, elősegítik az ásványi anyagok felvételét.


Az Organit Kft. huminsav alapú termékek kutatásával valamint termék és -alkalmazástechnológia fejlesztéssel foglakozik több, mint 15 éve. Termékeik egy része már webáruházban is kapható.

 

takarmány

Vitapol szuszpenzió- itatóvízbe és tejbe adagolható folyadék

 

 

Az intenzív művelésű talajokban és ezzel párhuzamosan a takarmánynövényekben folyamatos mikroelem szint csökkenés figyelhető meg. Az Európai Unió folyamatosan szigorítja és csökkenti a maximálisan bevihető mikroelemek mennyiségét. Az enzimek, és vitaminok optimális működésének biztosításához egyrészt többféle mikroelem bevitele lenne kívánatos, másrészt hatékonyabban felszívódó mikroelem készítmények alkalmazása.A folyamatosan csökkenő mikroelem szintek és a gazdasági kényszer miatt alkalmazott hagyományos premixek előre vetítik az u.n. civilizációs betegségek (immunrendszeri problémák, stressz, allergia, vírusos megbetegedések) egyre gyakoribb megjelenését az állattartásban is. A fokozatosan gyengülő immunrendszer újabb és újabb egészségügyi problémák megjelenését és a gyógyszerköltségek növekedését vonja maga után.

 

állati takarmány

Vitapol Pulvis- több, mint takarmány kiegészítő

 

Az EU 1831/2003 rendeletében az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság Tudományos Operatív Bizottsága megfogalmazta, azt a célt, hogy „a mikrobaölő szerek (antibiotikumok) növekedés serkentő szerként való felhasználását az állatgyógyászatban mielőbb fokozatosan ki kell vonni a forgalomból, végső soron pedig be kell tiltani. Ugyanakkor elegendő időt kell biztosítani az alternatív termékekkel való helyettesítésre".

 

méhészet

Az Immunobee ásványi takarmány a méhek számára szükséges mikroelemeket, természetes huminsav komplexek formájában tartalmazza

 

 

Az irodalmi adatok és a humán gyógyászati tapasztalatok szerint a természetes huminsavak és azok származékai a jövőben meghatározó szerepet töltenek be az u.n. alternatív állatgyógyászati készítmények között is. Immunrendszer erősítő és antivirális hatásuk mellett a szervezetet méregtelenítő és az ásványi anyagok felvételét elősegítő komplex élettani hatásuk, valamint mellékhatásoktól mentes természetes eredetük helyezik ezen vegyületcsoportot egyre inkább a figyelem középpontjába.Az Organit Kft. termékei többéves kutatómunka és technológia fejlesztés eredményei. A termékek alapanyaga a világviszonylatban is egyedülálló, gyógyászati minőségű hazai természetes huminsav lelőhelyekről származik. Termékeik gyártása és minősége megfelel az ISO 9002 és a HACCP követelményeinek.

 

Forrás: organit.hu

Organit Kft.

info@organit.hu

 

Kapcsolódó cikk: Organit.hu webáruház, a növény-és állategészség iránt érdeklődők számára

 

 

bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További termek  hírek:
termekpiac.com

 


Szóljon hozzá regisztráció után!