Békés megye termékpiac online

Magyarország

www.mconet.hu

 Hétfő,    Erika
Harisnyawebshop

A harisnyawebshopban kapható harisnya típusok: Harisnya, Harisnyanadrág, Combfix, Capri, Leggings, Térdfix, Bokafix, Titokzokni, Zokni, Mintás harisnya, Mintás combfix, Mintás térdfix, Mintás bokafix, Térdfeletti harisnya, Alakformáló harisnya, Fenékemelős harisnya, Kompressziós harisnya, Necc harisnya, Lurex harisnya, Kismama harisnya, Lábszárvédő, Lábszár melegítő.


Harisnya kiárusítás akciós áron: A kedvezmény mértéke 10%-tól akár 50%-ig is terjedhet. A classic harisnyától a mintásig, itt mindent megtalálunk akciós áron, amíg a készlet tart.

 

női fehérnemű

Harisnyák 10%-50% kedvezménnyel

 

Minden új vásárló 10% kedvezményben részesül. A kedvezmény csak teljesárú ( nem akciós jellel megjelölt) termékekre vonatkozik és ezek összértéke meg kell, hogy haladja a 4000 Ft-ot. A kártya érvényes 2010. november 30-ig! Webshopban úgy lehet érvényesíteni a kedvezményt, ha regisztráljuk magunkat a harisnyawebshopban, és az ajánló kód mezőbe beírjuk a következő kódot: HWS10 A kupon csak 14 napig érvényes és egyszer használható fel. Az üzletben kedvezményhez a weboldalon történt regisztráció után juthatunk. A kártyát magunkkal kell vinni, így levonják a 10 százalékot!

 

combfix, bokafix

Harisnyák a harisnyawebshopban

 

2010 tavaszi-nyári trend számos új és régi divatot ölel fel. A vad és merész viselet ugyanúgy jellemzi mint az elegáns és egyszerű ruhadarab. Ha fel szeretnénk dobni külsőnket a legegyszerűbb megoldás a kiegészítők jó megválasztása.

Az itt kapható harisnya márkák: donna B.C., Calze B.C., Miss B.C., Emy, Fiore, Franzoni, Gatta, Glamour, Knittex, Krysta, Linea Oro, Philippe Matignon, Pompea, Sentele Gri, Trasparenze, Yvonne, Azira, Bas Bleu.

 

harisnyanadrág

Medica harisnyák: alakformálás felsőfokon

 

A mintás harisnya az idén egyszerű és visszafogott mintákban jól ismert színekben mint a fekete, a fehér és a krémszín, vagy halvány rózsaszín lesz a legdivatosabb. A csipke- és virágminták bátran felvehetők a nagyobb mintás ruhákkal is.

A capri és a legging a másik favorit amit mindenki szívesen visel, hiszen nagyon kényelmes, könnyen lehet hozzá öltözni a variációk lehetősége végtelen. Van lakk változatban, vagy farmer utánzatú, ocelot mintás és egyszínű mindenféle díszítéssel.

A Classic harisnyanadrág legdivatosabb formája most a fényes csillogós harisnya, ezt mindenkinek ajánlott a meleg időben. A térdfix angolos viselete visszatérni látszik. Egy klassz minta stílusossá tesz, válasszunk bár a simától a sportosig, vagy a fodrostól a lurexesig!

A szexi combfix, a hódítás fontos kelléke. Ha csábítani akarunk, ne felejtsük el!

 

 

Forrás:harisnyawebshop.hu

Belle Calze, Harisnyabolt

info@harisnyawebshop.hu

 

Kapcsolódó cikk:2010 nyári harisnya divat

 

 

-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További áruház hírek:
termekpiac.com


Szóljon hozzá regisztráció után!