Békés megye termékpiac online

Magyarország

www.mconet.hu

 Szombat,    Beatrix
A wsteleshop.hu termékei már webáruházban is megvásárolhatók

A wsteleshop.hu kínálatában autóápolási-, háztartási-, szabadidős- és wellness termékeket valamint konyhai kiegészítőket találunk. Valószínűleg néhány termék ismerős lesz, hisz a wsteleshop.hu termékeit rendszeresen bemutatja televíziós reklámjaiban.

 


A wsteleshop.hu webáruházat a nagy hagyományokkal rendelkező WS Teleshop International magyarországi leányvállalata működteti.

 

 

mosás, takarítás

Háztartási termékek

 

Az osztrák tulajdonú kereskedelmi vállalkozás leányvállalata 1992 óta működik hazánkban és direktmarketing tevékenységgel foglalkozik. Termékeiket főként közvetlen televíziós ajánlatokon keresztül, illetve hazánkban megrendezett országos, regionális és nemzetközi vásárokon tartott termékbemutatókkal értékesítik. Termékeik nagyon széles skálát képeznek, kiváló minőségüket egy szigorú minőségellenőrzési rendszer garantálja, mely a termékek alapos tesztelésekkel egybekötött kiválasztásától vevőik észrevételeinek szisztematikus feldolgozásáig terjed.

 

konyhai kisgépek

Konyhai kiegészítők

 

A cég olyan különleges, nem hétköznapi képességű, és teljesítményű termékeket kutat fel, mutat be, majd értékesít a világban, melyek az emberek számára hasznos pluszt, kényelmet, megtakarított időt, illetve pénzt nyújthatnak. Az ilyen termékek tudását televíziós reklámokon- illetve még inkább bemutatókon keresztül lehet megfelelően elmagyarázni, érzékeltetni, így a cég a direkt értékesítés formáját választotta.

 

masszázsöv

Wellness termékek

 

Honlapjuk felöleli teljes termékkínálatukat. A termékek valamelyikével találkozhattunk már televíziós reklámjaikban, illetve az ország bármely pontján megrendezett vásárban. Így együtt azonban biztosan nem. A honlap célja, hogy teljesebb képet alkothassunk a wsteleshop.hu tevékenységéről, közelebbről megismerhessük termékeik tulajdonságait és felhasználási lehetőségeit. A honlap webáruházként is funkcionál, a kiválasztott termékek itt is megrendelhetők.

 

Forrás: wsteleshop.hu

WS Teleshop International

ugyfelszolgalat@wsteleshop.hu

 

Kapcsolódó cikk:Proactiv - válasz a pattanásokra!

 

-bv-

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz
További áruház hírek:
termekpiac.com


Szóljon hozzá regisztráció után!